Morgonstelheten har försvunnit

Spread the love

Jag har en reumatisk diagnos och varit stel varje morgon i över tjugo år men morgonstelheten har förvunnit nu. Det är helt otroligt och så här gick det till.

PrastkragewebSommaren 2013 pratade en kollega till mig väldigt varmt om en produkt som tydligen revolutionerat världen. Folk blir friska av den. Nåja, det är väl inte första gången man hör det, tänkte jag och blev inte speciellt intresserad. Men hon var ihärdig. Jag fick se bilder på en äldre vithårig kvinna som fått tillbaka sin riktiga hårfärg, bilder på en man som råkat ut för en svår olycka och repat sig på rekordtid. Jag fick höra om människor som blivit fri från cancer och andra svåra problem. Men det bet liksom inte på mig. Vi bombarderas av så mycket information varje vaken stund så vi måste gallra det vi tar till oss av ren självbevarelsedrift.

Till sist bad min kollega mig att bli referenskund. Hon ville se vad som hände med mig när jag använde produkten. Hon vet min bakgrund och alla diagnoser jag har och hon ville se vilket resultat det blev.

Jag föll till föga i oktober och började ta en dos av produkten varje dag. Dosen var betydligt mindre än den rekommenderade. Till min förvåning hände det saker i min kropp redan de första dagarna och innan veckan var slut upptäckte jag att morgonstelheten har försvunnit. Puts väck! Var det här möjligt? Jo, det var sant. Jag sov dessutom mycket bättre och kunde jobba mer fokuserat.

Så jag började ta reda på mer. Produkten är något som inte är främmande för kroppen och nödvändig för alla celler. Den är lika bra för utvärtes som för invärtes bruk. När jag förstod det och dessutom hörde om att glasögonbärare hade kunnat lägga bort sina synhjälpmedel började jag spraya ögonen varje dag. Redan första dagen försvann svedan och de röda ögonvitorna jag dragits med länge på grund av att jag jobbar dagligen vid datorskärmen.

Produkten gör nytta där den behöver i den kropp den kommer i. Därför är det svårt att säga vad som händer dig när du börjar använda den.Produkten heter ASEA och är ett helt ofarligt saltvatten, som finns naturligt i kroppen. ASEA har alla signalsubstanser som kroppen behöver för att kunna självläka. Vanligt saltvatten har inte den effekten.

ASEA2Idag är jag distributör av ASEA så om du är nyfiken på produkten, hör av dig. I Umeå hålls regelbundna föredrag om produkten så är du intresserad av att komma och lyssna, kolla med mig när nästa är.

Du kan läsa mer om ASEA här.

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

 


Spread the love