Stjärntecknens karaktärsdrag Vattumannen

Spread the love

I serien Stjärntecknens karaktärsdrag kommer här Vattumannen Aquarius

Vad tänker du på när du hör talas om Vattumannen?
Är det vattenbäraren som häller ut sitt dyrbara och vitaliserande vatten?

waterbearerweb

Uppfinnare och framtidsvisionär är bra nyckelord för det här stjärntecknet. Många uppfinnare har varit och är Vattumän, de vill förbättra livsvillkoren och helst för så många som möjligt. Frihet, både tankemässigt och levnadsmässigt, är viktigt för en Vattuman. De kan inte sitta fast på något sätt och ett rutinarbete 9-5, eller ett förhållande där partnern vill begränsa rörligheten i livet,  är knappast den stora drömmen. Vattumannen är ett lufttecken och därför mycket mentalt och teoretiskt och trivs väldigt bra tillsammans med dem som tänker och tycker likadant. Han/hon skulle ha en del att lära av Lejonet, att ha hjärtat med sig i olika sammanhang, så att inte teorin blir för opersonlig med snudd på okänslig. Har du Solen i Vattumannen är det troligt att beskrivningen av stjärntecknet passar in på dig. Det räcker faktiskt att man ha någon planet i Vattumannen för att man ska känna igen sig, åtminstone delar av beskrivningen.

Aquarius3

Har du Månen i Vattumannen kan du vara återhållsam med dina känslor. Du sparar dina djupare känslor för mycket speciella personer. Dina idéer om kärlek och vänskap är intressanta för andra för de är inte alltid traditionella. Vänskap och kärlek tar du mycket allvarligt på och du är mycket social och rättvis men kan rangordna människor och eventuellt bli nedlåtande mot dem som inte lever upp till dina egna normer. Allt som kan tänkas hota friheten motarbetas och du gör sällan vad som anses normalt och vanligt. Det kan vara svårt att veta hur en person med en Vattumans-Måne ska reagera, samtidigt som han/hon är mån om att skydda sig själv. För att transformera, eller genomgå en känslomässig medvetandehöjning, krävs insikt i hur sarkastisk man faktiskt är och ödmjukhet inför olikheter. Att skydda sig själv och göra skillnad skapar ofta ensamhet. Att älska utan förbehåll innebär sårbarhet och det kan kosta en del men ger ovärderlig belöning.

Har du Solen eller Månen i Vattumannen? Känner du igen dig? Hör gärna av dig och berätta.

Vill du veta om du har Månen i Vattumannen? Skicka mig dina födelseuppgifter (år + månad + dag + klockslag + födelseort) så kollar jag.

En horoskopkonsultation kan ge en hel del svar om dig själv. Boka nu.
Läs här vad andra har tyckt om sitt horoskop.

Mina olika typer av horoskop hittar du här.

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior

Gratis tips och råd om personlig utveckling.

Gratis tips och råd om hur du och ditt företag/projekt passar ihop.


Spread the love