Fullmåne i Fiskarna

Spread the love

Fullmåne i Fiskarna och Existensaxeln är aktiverad

Fiskarna är det tecken som representerar fantasi, drömmar och har mycket känslor för allt och alla. När fullmånen är i Fiskarna kan vi drömma mer fantasifulla drömmar på nätterna men också dagdrömma om olika saker som vi skulle vilja uppnå eller uppleva. Är du en realist kan det bli en krydda i livet att få in mer fantasi. Är du en fantasifull och kreativ person kanske det blir lite för mycket av det goda runt fullmånen?

Månen har inget eget ljus utan lånar ljuset från Solen. Just nu är Solen i Jungfrun, ett föränderligt jordtecken, och Solens energi stabiliserar upp alla känslor med energin från den realistiska och detaljexperten Jungfrun. Du kan få hjälp att sortera dina drömmar och planera in dem i en realistisk verklighet. Men låt inte Jungfrun dissekera sönder dina drömmar bara! Vi ska bejaka våra drömmar men försöka få dem att fungera i den fysiska verkligheten.

När det är fullmåne i Fiskarna kan vi få hjälp med våra existentiella frågor och förverkliga våra drömmar på ett realistiskt sätt.

De här dagarna är två Ärkeänglar mer i farten än andra. För Fiskarnas räkning är det Ärkeängeln Sandalphon och för Jungfrun är det Ärkeängeln Metatron. Behöver du hjälp med något så är de dem du ska kalla på.

Är du Jungfru eller Fisk eller har Månen i Jungfrun eller Fiskarna?
Då kan du vara mer berörd av den här fullmånen än de flesta andra.

Vet du ditt Mån-tecken?
De flesta vet vilket Sol-tecken de är men inte alla vet sitt Mån-tecken. Jag kollar ditt Mån-tecken kostnadsfritt.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love