Stjärntecknens karaktärsdrag Jungfrun

Spread the love

I serien Stjärntecknens karaktärsdrag kommer här Jungfrun

Jungfrun – Virgo – är ett föränderligt jordtecken som ställer upp för allt och alla, tjugofyra timmar om dygnet. Är du född i Jungfrun tecken har du Solen här och då är du en person som inte är rädd för att ta i och ge ett handtag.

Jungfrun har en ”automatisk” serviceanda och finns till hands när någon behöver hjälp. Om någon ber om hjälp har Jungfrun mycket svårt att säga nej. Hon gör ofta saker som kanske någon annan egentligen skulle ha gjort men för att det inte ska riskera bli liggande, så tar hon tag i det själv. En Jungfru är något av en pedant. Hon kan vara pedant i det yttre och ha t ex städmani, eller pedant i det inre och vara väldigt självkritisk till sina egna tankar och känslor. Allt arbete eller alla aktiviteter som Jungfrun utför är noga genomfört. Det är inte många andra som kan utföra saker med samma detaljprecision som Jungfrun. Trots det är hon självkritisk, är sällan nöjd och ser ofta hur hon kan ha gjort det bättre. Förändring och utveckling hos en Jungfru kommer när hon ser att hon inte behöver vara bäst på allt och att det är tillåtet att vara ledig ibland. Det innebär inte att man är lat.

De flesta vet vilket stjärntecken de är dvs i vilket stjärntecken Solen befann sig i när de föddes. Är du Jungfru kan du läsa om det här ovan.
Med Månen är det annorlunda, det är inte många som vet i vilket stjärntecken Månen var när de föddes. Vet du? Jag kollar kostnadsfritt.

Virgo250

Med Månen i Jungfrun är du mycket social och bryr dig väldigt mycket om dina medmänniskor. Hon är oftast i nuet och upplever intensivt allt som händer. Jungfrun reagerar intuitivt och för det mesta agerar så också, utan några själviska baktankar. När någon behöver hjälp släpper hon allt för händer och skyndar till. Om någon tappar något böjer sig Jungfrun automatiskt ner och tar upp det. Det här gör att Jungfrun är mycket omtyckt i det flesta sammanhang men tyvärr kan hon bli tagen för givet. Själv behöver Mån-Jungfrun mycket tillgivenhet, förståelse och kärlek i sina nära förhållanden. Hon är känslig för förändringar i harmonin och kan bli ”allergisk” mot situationer som inte är ok. Jungfru-Månen genomgår en förändring när hon upptäcker att det inte går jaga ett självvärde i att göra saker för andra. När hon står inför den universella sanningen att alla duger som de är, kan hon börja älska sig själv som den fulländade varelse hon är och kan börja sätta gränser i livet. Det gör att andra slutar ta henne för givet och hon vinner den respekt hon så väl är värd.

Är du född Jungfru?
Läs om Solen i Jungfrun

Har du Månen i Jungfrun?
Jag kollar kostnadsfritt

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love