Fullmåne i Kräftan

Spread the love

Fullmåne i Kräftan aktiverar individaxeln och ger fokus på nära och kära.

När fullmånen är som störst påverkas vi av både Månens energi och Solens energi för Månen kan inte lysa av egen kraft utan reflekterar Solens ljus. Vid fullmåne är energin rätt påtaglig och inverkar på oss genom att trigga igång ett inre behov av aktiviteter.

Kräftan är det mest ”moderliga” tecknet i Zodiaken. Tecknet representerar omhändertagande, omsorg och typiska Kräftor brukar bry sig väldigt mycket, ibland lite för mycket, om nära och kära. Det finns så mycket känslor här och de behöver ta vägen någonstans. När Kräftan är inblandad fokuseras mycket på andra, speciellt de som är närmast som familj och nära vänner. När det är fullmåne i Kräftan aktiveras individaxeln och det påverkas vår syn på andras behov, beroende, plikt och krav. Att hjälpa andra får bäst effekt om det kommer från hjärtat. Känner du enbart plikt och krav kanske det är bäst att delegera uppgiften. Du kan nog inte smita från den men kan se till att det som behövs blir gjort ändå.

När fullmånen är i Kräftan reflekteras Solenergin från Stenbocken och Stenbocken är ett tecken som brukar beskrivas med ord som plikttrogen, arbetsvillig och hängiven. En typisk Stenbock kan sätta upp långsiktiga mål och troget sträva fram till målet.

Är du Kräfta eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Kräftan kan du säkerligen känna i hjärtat längtan eller krav att hjälpa andra. Kanske behöver du fråga dig om du ska göra det för deras skull eller för din egen.

Är du Stenbock eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Stenbocken kan du säkerligen känna att du behöver ställa upp och göra något för andra. Kanske bör du fråga dig om du verkligen känner för det eller om det bara förväntas av dig.

Har du planeter i Kräftan eller Stenbocken?
Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love