Stjärnbilden Ormbäraren Ophiuchus

Spread the love

Ormbäraren, Ophiuchus på latin. Kallas också Serpentanus eller Serpent Bearer.

Ormbäraren är en stjärnbild på södra halvklotet, belägen mellan stjärntecknet Skorpionen och stjärntecknet Skytten och är synlig i södra Sverige tidiga vårmorgnar. Ormbäraren ingår inte i Zodiaken, är en stjärnbild och inte ett stjärntecken. Den står högt över horisonten i juli men är då svår att upptäcka på grund av att det är så ljust i Sverige på sommaren. Västergötland har Ormbäraren som sin landskapsstjärnbild.

När Solen går igenom Ormbäraren, vilket sker mellan 29 november och 17 december, blir vi mer energiska och vår intuition förstärks ställs vi ofta inför prov, vi testas på olika sätt för att utvecklas andligen. Kontakten med Universum och andra världar förstärks då Ormbäraren överför energi från tecknets cirkel till en spiral vilket ger oss fri tillgång till nya sätt att utveckla mer än vara i en stängd cirkel. Det är med andra ord stor chans, eller risk beroende på hur man ser det, att transformation sker i både det stora och det lilla, i det yttre och det inre. Du kan bli extravagant, pompös och svartsjuk men också tvärt om, mycket sparsam, minimalistisk och anspråkslös.

Personer som är födda mellan 29 november och 17 december utvecklas ofta till stora personligheter och kan jobba som t ex psykologer, healers eller mystiker. Några blir kallade till att utföra stordåd på vår planet och övriga kan göra motsatsen. Det finns inget mitt emellan när det gäller Ormbäraren, som är det extrema förkroppsligat. De är extremt starka eller extremt svaga och kan bete sig vist eller helt dåraktigt. Inte alla Ormbärare vet hur de ska använda sin gåva vilket ofta resulterar i att de måste lämna och bränna allt bakom sig för att kunna resa sig ur askan som Fågel Fenix och bli en helt annan person.

Några kända Ormbärare är t ex Satja Sai Baba som bringade lycka och glädje och Augusto Pinochet som skapade olycka och motgång. Personer också är födda mellan 29 november och 17 december är Taylor Swift, Jay-Z, Britney Spears, Orup, Bette Midler, Stina Lundberg (född Dabrowski), Tyra Banks, drottning Kristina, Kjell Höglund, Sinead O’Connor, Gina Dirawi, Anna Bergendahl, Anita Lindblom och Zara Larsson.

Genom Ärkeängeln Metatron har jag fått veta att stjärnbilden Ormbäraren bör noteras när jag ställer horoskop om min klient är född mellan 29 november och 17 december. Stjärnbilden ska inte vara med i horoskop-bilden för Ormbäraren är inte ett stjärntecken men ska noteras i tolkningen, för det har betydelse för personligheten. Speciellt nu och i framtiden när energierna höjs.

Jag ställer horoskop: födelsehoroskop, framtidshoroskop, relationshoroskop, hushoroskop, nodhoroskop och esoteriska horoskop.


Vill du kontakta mig når du mig lättast via epost:
lena.ellingsson@lenaellingsson.se


Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson


Spread the love