Om Lena

Spread the love

Om Lena Ellingsson

Om LenaMin bakgrund är teknisk och intresset för matematik och det tekniska ledde mig först till Kartteknikeryrket, där jag stannade i sju år, och sedan till en utbildning till Nätverksoperatör för Windows och Novell Netware-baserade servrar. Jag har också läst Matematik E och programmerings- och systemeringskurser vid universiteten i Luleå och Umeå.

Via Folkuniversitetet i Umeå gick jag 2002 en kurs i Webdesign och sedan 2010 driver jag eget företag. 2013 och 2014 medverkade jag i WordPress Mastermind. Jag har sex hemsidor och är webmaster för två, alla i WordPress – ett populärt innehållshanteringssystem som används till hemsidor och bloggar. Min verksamhet bedrivs i Umeå och via telefon och skype samt åker gärna till orter där mina kurser och föreläsningar efterfrågas. Min marknadsföring driver jag till största delen via Facebook.

Jag har erfarenhet av vilken betydelse privatliv, hälsa och ekonomi har för möjligheten att driva en egen verksamhet vilket har lett mig in på flera års eget arbete med den egna mentala och känslomässiga hälsan förutom den fysiska. En långtidssjukskrivning tvingade mig att se på livet ur ett annat perspektiv och på vägen har jag upptäckt många verktyg som kan hjälpa en företagare till personlig utveckling vilket hjälper till att klara både arbetet och privatlivet.

Min ambition och målsättning i mitt företag Inner Source är att hjälpa andra att hitta sin egen plattform att stå på i livet, som människa och som företagare. Det gör jag med hjälp av mina kunskaper och erfarenheter som företagare och som människa.

Du är välkommen till mig om du behöver en vägvisare i ditt liv och/eller i ditt företagande. Jag brinner för att lösa problem och hjälpa dig som fastnat eller saknar vissa kunskaper på din väg genom livet och företagandet.

Några kurser och utbildningar som har haft betydelse för min personliga utveckling och ligger till grund för min verksamhet i företaget:

Medicinsk QiGong I och II, 1998
Hudvårdskurs, 1999
Hawaiimassage, 1999
Taktilmassage, 1999
Regressionsterapeut, 2000
Karuna Reiki I + II, 2000
Reiki I + II + ReikiMaster, 1998 – 2000
Den Inre Resan, 2003 – 2005
Andlig och Medial Vägledare I + II + III, 2007
Astrologisk Psykologi, 2005 – 2010
Stjärnchakrahealing, 2017 – (regelbunden uppgradering)
Djurkommunikation, 2018
Husrening, 2018

Du når mig via e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på Facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på Facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior

Följ mig på Instagram: @lifecoachlena
Folj mig på Instagram: @lenamariaellingsson


Spread the love