Fullmåne i Väduren

Spread the love

Nu är det fullmåne i Väduren och Mötesaxeln är aktiverad.

fullmoonAries800

Väduren är ett kardinalt eldtecken och vill en massa saker. Väduren är modig och duktig på att starta upp nya saker men kanske inte så bra på att fullfölja dem. Väduren kan också vara lite egotrippad och otålig. Månen kan inte lysa själv utan reflekterar solljuset som nu kommer från Vågen. Vågen speglar vårt förhållande till andra och vår vilja att balansera och kompromissa. Det som fullmåne i Väduren hjälper oss att balansera är “jag vill” och “jag vill att vi”. Det här är bra för familjer och parförhållanden men också på arbetet med våra arbetskamrater. Vi är mer än vanligt noga med att se till att alla mår bra och att ingen känner sig utanför.

Är du känslig för Månens energi och speciellt när det är fullmåne kan dina känslor verkligen aktiveras på alla plan. Du som redan är viljestark och har lätt för att ta för dig kanske ska fokusera mer på att vara mån om andra idag. Du som i vanliga fall är mer eftergiven och lyssnar mer på andra skulle behöva en knuff i rätt riktning och om så är fallet, känn efter vad det är du vill ha och go for it! Det spelar ingen roll om det är att ta kontakt med någon du varit förtjust i länge eller att våga gå och presentera dig för en nyckelperson inom ditt drömyrke.

En del människor blir så påverkade av fullmånen att de gör otroliga saker. En del bra men de som har svårt att hantera de känslor som aktualiseras kan tyvärr göra negativa saker. Det finns statistik på att polisen och akuten får mer att göra runt fullmånen.

Är du Vädur blir du känslomässigt påverkad och kan bli impulsiv.
Är du Våg kan du få modet att göra något du länge velat göra.
Du kan också känna av den här fullmånen om du har en eller flera planeter i Väduren eller Vågen.

De flesta vet vilket stjärntecken man är född i dvs har Solen i men alla vet inte var de har Månen.
Vill du veta var du har Månen i ditt horoskop? Hör av dig så kollar jag.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love