Fullmåne i Stenbocken

Spread the love

Det är fullmåne i Stenbocken och individaxeln är aktiverad

FullmoonCapricorn800

Fullmåne i Stenbocken innebär att vi får hjälp att se över vårt sätt att fokusera på oss själva men också på andra. Stenbocken är ett kardinalt jordtecken och handlar mycket om plikt, ansvar och pålitlighet. Frågan är hur mycket som görs utifrån förväntningar, en uppfattning att så ska det vara eller om hjärtat är med i det som görs.

Månen har inget eget ljus utan lånar Solens ljus. Solen är just nu i Kräftan, ett kardinalt vattentecken, och här finns enormt mycket hjärta. Kräftan handlar mycket om att ta hand om, sköta om, omsorg helt enkelt.

När det är fullmåne i Stenbocken och individaxeln är aktiverad får vi möjlighet att se över hur vi hanterar plikt och det vi gör från hjärtat.

Bryr du dig mer om andra än dig själv? Eller ser du till dina egna behov först? De här ytterligheterna är aktiva idag. Innerst inne vet du om att du bör vara omtänksam och vänlig. Men för att orka hjälpa andra behöver du också se till dina egna behov. Så var går gränsen?

Gränsen är väldigt generell och individuell. Vi behöver lära känna oss själva för att hitta våra egna gränser. När du kan hjälpa andra utan att utplåna dig själv har du hittat din gräns. Tips för att hitta den är att gå efter maggropskänslan. När allt känns ok är det det. När magen spänner eller krampar, då är det dags att stanna upp och fråga dig själv: vill jag det här?

Vi människor är ”flockdjur” men vi har också individuella behov. En del har ett större behov än andra att vara för sig själv och hör du till dem bör du vara väldigt noga med att följa sin maggropskänsla. Är du en plikttrogen och serviceminded person är du i farozonen för utbrändhet. Då är det mycket viktigt att du hittar din gräns, så fort som möjligt.

Är du Stenbock eller Kräfta? Då kan du känna av den här fullmånen.

Har du Månen eller andra planeter i Stenbocken eller Kräftan kan du också känna av den här fullmånen.

Har du Månen eller andra planeter i Stenbocken eller Kräftan? Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love