Fullmåne i Tvillingarna

Spread the love

Det är fullmåne i Tvillingarna. Kunskap, information och erfarenhet är i fokus.

När Månen befinner sig i Tvillingarnas tecken som speglar vårt intresse för information och kommunikation. Mycket fokus och känslor på att ta in och lära dig nya saker. Det här är bra för studenter och forskare men också för oss som behöver lära oss saker om livet i allmänhet.

Men med fullmånen innebär det att det är MYCKET känslor i omlopp. Det kan svämma över (gråta av glädje, lycka eller sorg) eller bli arg. Även om vi har stor omsorg om andra kan måttet bli rågat och vi skäller ut någon efter noter. Tyvärr händer det att vi säger och gör saker som vi får ångra sedan.

Dessutom kan inte Månen stråla av sig själv. Allt ljus vi ser från Månen är en reflektion av Solens ljus. Därför blandas Månens energi med Solen. Logiskt eller hur? Var är då Solen, vilken energi är det som blandas med Månen nu? Jo, Solen befinner sig i Skytten. Skytten är ett tecken som är full av energi, vill resa, uppleva, expandera och upptäcka. När Tvillingarna och Skytten är inblandade båda två är Kunskapsaxeln aktiv.

Ser du sambandet? En massa känslor i omlopp, vilja att veta, vilja att lära och vilja att uppleva.

Du som redan har läst en massa böcker, pluggat en massa kurser kan ha behov av att uppleva en del av det du läst om så att det inte bara är en ren teoretisk kunskap. Erfarenhet är mycket bra att ha.

Du som har en massa erfarenhet redan men inte läst så mycket teori kanske kan lägga till den och du blir mer medveten om vad dina erfarenheter innebär och kan hitta vetenskapliga grunder. När balans finns mellan kunskap och erfarenhet är inte visdomen långt borta.

En del människor blir så påverkade av fullmånen att de gör otroliga saker. Vissa negativa tyvärr. Det finns statistik på att polisen och akuten får mer att göra runt fullmånen.

Om Månen, Solen eller någon annan planet befann sig i Tvillingarna eller Skytten när du föddes kan du vara extra påverkad rund fullmånen i Tvillingarnas tecken.

Är du Tvilling har du Solen i Tvillingarna.
Är du Skytt har du Solen i Skytten.

Har du Månen eller någon annan planet i Tvillingarna eller Skytten?
Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson


Spread the love