Fullmåne i Oxen

Spread the love

Nu är det fullmåne i Oxen och Ägandeaxeln är aktiverad.

Påverkas du av fullmånen? Säger du ja till den frågan är du medveten om den naturliga cykel som allt och alla på Jorden påverkas av. Fullmånen påverkar våra känslor liksom Månen påverkar vattnet och skapar ebb och flod. Våra känslor har flod nu. Man kan börja känna av fullmånen flera dagar före med kulmen vid tidpunkten för maximal fullmåne, därefter avtar effekten snabbt. Säger du nej är du ändå påverkad fast du inte tänker på det.

FullmoonTaurus800

Månen befinner sig i Oxens tecken och det innebär att Ägandeaxeln är aktiverad. Oxen är ett fast jordtecken och väldigt mån om att ha en harmonisk omgivning och skapar ofta ett trivsamt och kärleksfullt hem. Oxen har också bestämda åsikter och saker och ting och kan ha svårt att ändra uppfattning, förändra saker i hemmet eller i livet. När fullmånen befinner sig i Oxens tecken blir vi mer än vanligt medveten om hur saker och ting är, hur vi har det. Frågan är om det är bra att hålla så hårt fast i allt och alla. Kanske är det dags för en förändring på något plan? Kanske behövs det rensas bland saker eller inse att vissa vänner är mer till besvär än glädje?

Kärleken kan inte hållas fast, då dör den. När kärleken är fri så blir den större och sprids. När det gäller materiella ting som t ex pengar, smycken mm så är de bra att ha och kan skapa stor glädje men om man låser in dem i ett bankvalv kommer de inte till glädje för någon, speciellt inte för dig själv. Kanske för dina efterlevande men hade de inte heller haft dig glad och lycklig istället för en massa värdesaker? När det gäller människor så är det än tydligare att för strama tyglar kväver kärleken, speciellt till en kärlekspartner. Kommunikation är väldigt viktigt för att kärleken ska kunna flöda fritt mellan er. När ni pratar om vilken uppfattning ni har om ett fast förhållande kan ni hitta de ”spelregler” ni ska följa för att ert förhållande ska fungera så bra som möjligt.

Fullmånen innebär att det är MYCKET känslor i omlopp. Dina känslor kan svämma över (gråta av glädje, lycka eller sorg) eller bli arg. Även om vi har stor omsorg om andra kan måttet bli rågat och vi skäller ut någon efter noter. Det kan visserligen behövas ibland men när fullmånen är inblandad, händer det tyvärr att vi säger och gör saker som vi får ångra sedan.

Dessutom kan inte Månen stråla av sig själv. Allt ljus vi ser från Månen är en reflektion av Solens ljus. Därför blandas Månens energi med Solen. Logiskt eller hur? Var är då Solen, vilken energi är det som blandas med Månens idag? Jo, Solen befinner sig i Skorpionen och Skorpionen vill inget hellre än att livet ska vara tryggt, kosta vad det kosta vill. Här finns känslor i överflöd och det kan användas till att manipulera omgivningen eller skapa harmoni för både dig själv och andra.

Du som vanligtvis strävar efter att behålla allt som det är, både hemmet, familjen, vänner och ägodelar, kan behöva känna efter vilka behov du har själv. Kanske har du en massa saker hemma som egentligen inte har något känslomässigt värde för dig längre men du håller fast vid dem för att det känns tryggt? En bok som Rensa i röran med Feng Shui av Karen Kingston kan öppna en del fönster i ditt liv.

Du som är väldigt känslomässig och använder din energi till att skapa det du vill ha, oavsett vad andra människor tycker kanske ska försöka se världen från en objektiv synvinkel. Vad är bäst för både mig och dig? Det kan du lära dig mycket på.

När det är fullmåne, var snäll med dig själv och ha tålamod, både med dig själv och andra och tänk dig för när du känner känslorna svallar innan du säger och gör något.

Du som är Oxe eller Skorpion eller har planeter i något av tecknen kan känna av den här fullmånen mer än andra fullmånar. Det tecken där man har Månen brukar vara extra känsligt.

Är du Oxe kan du bli orolig och vilja hålla fast vid ditt mer än vanligt. Genom att kanske prova något nytt eller slänga något som ändå bara ligger och skräpar kan lätta på spänningen.

Är du Skorpion kan du bli väldigt känslosam. Sök trygghet i det som är bekant.

De flesta vet vilket stjärntecken man är född i dvs har Solen i men alla vet inte var de har Månen.

Vill du veta var du har Månen i ditt horoskop? Hör av dig så kollar jag.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love