Fullmåne i Vattumannen

Spread the love

När det är fullmåne i Vattumannen aktiveras relationsaxeln

När fullmånen är som störst påverkas vi av både Månens energi i Vattumannen och Solens energi i Lejonet. Månen kan inte lysa av egen kraft utan reflekterar Solens ljus. Strax före och när fullmånen är som störst är energin rätt påtaglig och inverkar på oss genom att trigga igång ett inre behov av aktiviteter.

Vattumannen är ett fast lufttecken som vill ha det lugnt och skönt under förutsättning att allt är bra. Är det inte bra vill Vattumannen förändra och förbättra så fort som möjligt och gärna på ett innovativt sätt. Solens energi från Lejonet hjälper oss att lägga tyngd och styrka i våra förändringar så de blir varaktiga.

När det är fullmåne i Vattumannen får vi hjälp att se över hur vi ser på och hanterar relationer. Behöver vi förändra eller förnya något i en relation?

Att förändra relationer är aldrig lätt. Det är ofta mycket känslor inblandade och med lufttecknet Vattumannen och eldtecknet Lejonet kan det bli heta och kraftfulla samtal innan allt, förhoppningsvis, löser dig. Men var uppmärksam på att du inte säger något som du senare kommer att ångra eller går till handgripligheter. När känslorna är höga är det lätt hänt. Den här fullmånen ska hjälpa oss att förändra det som inte är bra och att rensa luften om så behövs, inte göra saker värre.

Är du Vattuman eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Vattumannen kan du känna behov av att säga vad du tycker mer än vanligt, särskilt om du har gått och burit på något ett tag.

Är du Lejon eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Lejonet kan du känna att du får hjälp med att våga säga det som behövs. Vi ska ta hänsyn till andra och hjälpa dem om de behöver men det innebär inte att vi ska utplåna oss själva. Vi har lika stor rätt att få hjälp och andra ska också ta hänsyn till oss.

Har du planeter i Vattumannen eller Lejonet?
Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love