Nymåne i Vattumannen

Spread the love

Nymåne i Vattumannen aktiverar relationsaxeln

Nymånen ger oss en fantastisk möjlighet att se över vad vi kan förvänta oss och vad vi kan fokusera på för att förbättra det hela. Energin från ovan är som störst vid nymåne då Månen och Solen förenas i samma stjärntecken för att ge oss extra kraft till att påbörja och förnya det vi önskar. Till skillnad från fullmånen, som ger oss möjlighet att förlåta och avsluta, visar nymånen vad som är temat fyra veckor framåt. Om du fokuserar på ämnet som nymånen väcker ökas chanserna rejält att resultatet blir bra. Om två veckor, när det är fullmåne, vet du om dina önskningar är på väg att lyckas och kan fortsätta med dina intentioner för att underlätta framgången eller om du ska släppa taget om just det du önskade. Skulle du veta i vilket hus i ditt födelsehoroskop nymånen infaller får du ännu mer detaljer om hur nymånenergin jobbar de följande fyra veckorna just för dig.

HandJorden800

Med en nymåne i Vattumannen aktiveras relationsaxeln och du får möjlighet till att skapa nya och förbättra redan befintliga relationer. Kanske önskar du en livskamrat eller en ny vän. Du kan också vilja förbättra en relation och du bestämmer själv om du vill fokusera på en relation till en i familjen, i vänkretsen eller en arbetsrelation. Det kan också handla om din relation till en viss grupp av människor på en viss arbetsplats, en förening eller en organisation. Du kan faktiskt välja att jobba med att förbättra din relation till ett djur, ditt projekt/företag eller varför inte till naturen eller din fysiska kropp. Det finns i princip inga begränsningar för när det gäller relationer är i princip allt och alla i relation till någon eller något annat.

Aquarius250

Vattumannen gillar att allt som fungerar ska fortsätta vara så som det är. Men om något inte fungerar så vill vattuman-energin att förändring och förbättring ska ske snarast möjligt och den ger sig inte förrän det är fixat. Vattumannen är inte rädd för att tänka på nya sätt när det gäller att få till stånd fungerande lösningar. Nu när vi får en nymåne i Vattumannen, låt den hjälpa dig med dina nymåneönskningar inom relationsområdet.

Hur gör du då för att så frön till dina drömmar?
Jo, du kan önska dig precis vad du vill men för att förbättra dina möjligheter är det några saker som är bra att tänka på.

girl-w800

Önska dig vad du vill
Om du själv tror på det kan det bli ditt.

Önska dig till trädtopparna först innan du önskar dig till månen
Det är mer troligt att du tror på dina önskningar om de är närmare inom räckhåll och du kan alltid fortsätta önska dig mer när du nått ditt första mål.

Önska dig en känsla istället för en sak eller person
Det är lättare att få det som vi vet ger oss en viss känsla istället för att precisera en viss sak i detalj eller en viss person. Vi kan inte bestämma över en annan person men om vi önskar oss en viss känsla kan vi få träffa den personen som kan få oss att känna den känslan.

Önska dig mod eller att förändras själv istället för att önska att en annan person ska förändra sig
Vi kan inte få andra att förändra sig om de inte själva vill. Om du har ett förhållande, en partner eller vän, som inte fungerar så bra bör du önska att du själv får kraften att förändra din syn på förhållandet eller att du får modet att avsluta förhållandet.

worshipping-god-w800

Tro att du är värd att få
Vi är många som har vuxit upp med jante-lagen och då kan den här punkten vara den svåraste. Men vi kan inte få något om vi inte tacksamt tar emot. Den där känslan av att få något som du längtat efter och dessutom känner att du är värd att få, det är tacksamhet. Om du har svårt att ta emot (”nämen inte ska jag…”) och vara tacksam när någon bjuder dig på fika, tror Universum att du blir glad och tacksam om du får den där nya häftiga bilen du drömmer om? Knappast. Träna på tacksamhet genom att avsluta dagen för att tacka för det som varit bra. Genom tacksamhet aktiverar du attraktionslagen och drar till sig mer av det du önskar.

Skriv gärna ner dina nymåneönskningar men släpp sedan taget och låt Universum och nymånen jobba åt dig. Fokuserar du för mycket kan du bromsa upp flödet.

home-w800

Önska upp till 10 st önskningar vid nymånen, gör det 8 timmar till 3 dygn efter nymånen och släpp sedan taget och se hur mirakler sker. Ha gärna en nymånebok där du skriver ner önskningar och hur önskningarna föll ut.

Vill du veta var nymånen infaller i ditt horoskop?
Boka tid för en horoskopkonsultation, personligen i Umeå eller via telefon, skype eller zoom.

Jag jobbar som livs- och företagsvägledare och är astrolog, numerolog, regressionsterapeut samt jobbar med Stjärnchakrahealing.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love