Ny teknik och med beds

Spread the love

Snart kommer ny teknik och med beds

Ny teknik och med beds har undanhållits oss i nästan 100 år. Nicola Teslas över 6000 patent ska äntligen få komma mänskligheten till godo. Med beds kommer, förhoppningsvis innan 2023 är över och det ska bli helt gratis att bli behandlad. I början är det militären som sköter om det hela innan center öppnas runt om i landet. Det är för att inte någon ska kunna missbruka dem eller tjäna pengar på dem.

Observera
Det som jag har skrivit här är vad jag har uppfattat av den information jag läst mig till och lyssnat till, framförallt genom beskrivningen av Gesara/Nesara och via Sky Prince som kommer att vara mycket involverad när med beds blir offentliga. Mer info om Sky Prince och var du hittar henne, se nedan. Jag garanterar inte att allt jag skriver här är 100% rätt, det är som jag har uppfattat det.

Uppdateringar
Se nedan, under Sky Prince

Ny teknik

Vi kommer att få se revolutionerande teknik som kommer att underlätta våra liv och miljön på vår planet. Här är ett axplock av vad som kommer:

+ Fri energi. Elräkningen kommer att vara ett minne blott
+ Avfallsapparater. Sopberget försvinner.
+ Andra transportmedel. Små persontransporter och höghastighetståg under jord.
+ Replikatorer. Ja, nu börjar vi närma oss Star Trek.
+ Med beds – medical beds – eller celestial chambers som våra stjärnvänner kallar sina, lanseras 17 december 2023

Replikatorer och avfallsapparater

Vi kommer att kunna omvandla sopor till nya saker t ex kläder. Våra garderober blir minimala eftersom vi kan ”beställa” kläder när vi behöver nya och lägga in de gamla i replikatorn som omvandlar dem till byggstenar att bygga upp nya material.

Andra transportmedel

Vi kommer att få ”flygande” bilar för kortare sträckor och det kommer att finnas höghastighetståg under jord som kan transportera oss till Australien på några timmar. Vägar kommer inte att behövas och det är bra om asfalten försvinner, den hindrar jorden att andas. Flygplanen kommer att försvinna.

Fri energi

Tesla uppfann fri energi men eftersom djupa staten inte kunde tjäna pengar på att varje människa förbrukade energi så beslagtogs tekniken, som så många andra av Teslas fantastiska uppfinningar. Nu när djupa staten kommer att försvinna för gott kommer vi äntligen att få ta del av många av hans uppfinningar, bland annat fri energi.

Med beds – celestial chambers

Med beds var en gåva till Jordens befolkning från Plejaderna på 1950-talet. Djupa statens militärer – The Majestic Twelve (MJ12) behöll den för sig själv och de super soldater de utbildade. De grå, reptilerna och djupa staten mixtrade med dem och skapade hybrider mellan raserna.

Nu är det dags för hela mänskligheten att få ta del av dem. De kommer enbart att kunna behandla människor – inte hybrider och inte individer utan själar som det finns en hel del av. De har massproducerats bl a på Månen och distribueras i skrivandets stund till alla länder runt om i världen. De kommer förhoppningsvis – enligt vad jag har hört – att offentliggöras före jul 2023. Då kommer man att kunna boka tid för scanning och därefter bli placerad i kö för behandling.

Vad kan en med bed göra?

Det är så mycket en med bed kan göra.
Det finns tre modeller. En fixar allt fysiskt, en föryngrar och en kan ”installera” kunskap.
En del är en kombination av dessa. Min gissning är att på stora orter finns olika medan på små orter och i glesbygd kommer kombinationsbäddar att finnas.

De kan bota alla sjukdomar, reparera kroppen om det saknas lemmar eller organ, de kan justera svagheter som man t o m hade från födseln. Du kan också önska att få ändra ögonfärg, ta bort skönhetsfläckar, fixa håret och en massa annat. Så var förberedd. Jag har gjort en lista med tre rubriker: Mina Diagnoser (som jag absolut vill bli av med), Mina Besvär (som jag helst skulle vilja bli av med) och sedan ett antal saker som jag skulle Önskar Kunna Fixa. Speciellt det som står under sista rubriken tänker jag diskutera med teamet som ska utföra behandlingen.

Det blir som en body shop men det kan ju vara lämpligt att vara realistisk. Det är inte meningen att vi ska använda med beds som vi går till frissan, målar naglarna eller ändra ögonfärg efter humörsvängningar. Tänk efter före behandlingen.

Den allra första behandlingen

Den allra första behandlingen planeras att utföras live på Sky Prince och under sändningen kommer telefonnr för alla länder att rulla i rutan. Vi kommer att få se hur en scanning går till, den tar ca 50 sekunder. Där registrerar datorn allt som är i olag. Sedan kommer en person att gå igenom det med Sky och hon får möjlighet att lägga till saker som hon vill ha åtgärdade. Därefter kommer hon att få en dryck som gör henne lite dåsig, hon förs in i behandlingsrummet och får lägga sig i en med bed och en ”kåpa” placeras över henne. Hon sövs lätt och behandlingen utförs. När behandlingen är över förs hon till ”uppvaket” där hon får välja nya kläder och titta sig i en spegel.

Vår scanning och behandling kommer att gå till på samma sätt. Många av oss kommer att gå ner i vikt under behandlingen för vi har så mycket gifter lagrade. Det blir en rejäl utrensning och eventuella biverkningar kommer vi inte att behöva uppleva. Vi kommer att få nya kläder då de gamla inte passar längre. Vi kommer nog att se betydligt yngre ut, ca 10-15 år yngre genom att vi blir så friska och hela i kroppen.

Människan är skapad för att leva i flera hundra år. Djupa staten har gjort allt för att förkorta våra liv därför att vi inte ska hinna inse vilka slavar vi har varit. De har förgiftat oss via maten, vattnet, luften, mediciner, kläderna, bostäderna mm. Men det kommer att försvinna och det fort, så snart djupa staten är borta. Våra stjärnvänner kommer att hjälpa oss att bl a rena vattnet och luften. De har teknik som gör det på timmar eller några dagar. Jag gissar att det redan är på gång att avlägsna mat som inte är bra för oss. Tänker då speciellt på olika fabriker som massproducerat mat och som har brunnit de senaste åren.

Lite allmänt om behandling i med beds

+ En generell healing utan speciella problem att åtgärda tar ca 20 minuter. För varje åtgärd som ska utföras tillkommer minuter vilket lätt blir till några timmar om man, som jag, har en hel del att åtgärda.
+ Man kan inte återuppväcka någon som är död
+ Det måste finnas minst 5% hjärnaktivitet för att kunna bli helad i en med bed.
+ Med beds behandlar i första hand fysiskt inte psykiskt

Om du har varit rullstolsburen innan kan du behöva träna upp musklerna med gymnastik innan du blir helt återställd och kan gå som vanligt.

Om du varit beroende av läkemedel eller droger kan du behöva terapi efteråt. Det gäller speciellt om du blivit deprimerad av att vara långtidssjukskriven eller ätit antidepressiva läkemedel. Även om du blivit av med det fysiska beroende finns det mentala och känslomässiga kvar. Man skulle kunna säga att i vissa fall är det efter behandlingen som det riktiga arbetet börjar. Kan du jobba med dig själv innan behandlingen förkortar du terapi-tiden efteråt.

Svarta underkläder

Det verkar som vi behöver ha svarta underkläder under scanningen och kanske även under behandlingen. Det senare är jag inte säker på. Men under scanningen i alla fall som tar ca 50 sekunder. Kvinnor bör alltså ha svarta trosor + behå alternativt topp och män svarta kalsonger – inte boxer. Fråga mig inte varför men det är vad som sägs.

Sky Prince

Sky Prince kommer från Australien. Hon har tidigare jobbat inom sjukvården men sadlade om och började jobba åt militären. Hon har varit inblandad i med beds länge och själv legat i några i forskningssyfte men ej blivit behandlad. Hon planerar skaffa en stor byggnad som hon kan utrusta med ett antal med beds och utbilda ett antal personer att hjälpa henne sköta om dem.

På de ställen hon lägger ut information, här kommer youtube och telegram, är de ställen där hon kommer att meddela när allt är klart och länken till liven. Det blir endast på hennes youtube-kanal som liven kommer att sändas.

Sky Prince youtub-kanal

https://www.youtube.com/channel/UCt1CDuvMXV2omIrhEBVB6Xg

Telegram

Skye’s MED BED Room – https://t.me/+O_GeB1Rxc2VjMjJl

Uppdateringar

7 januari 2024
Det blev inget som offentliggjordes, varken ekonomiskt eller med beds.
Det får mig att inse att vi kommer förmodligen inte att få tillgång till med beds förrän det nya ekonomiska systemet blir officiellt. Min förhoppning är att det blir under våren men jag väntar mig också att det kommer att hända något – en stor olycka, bli mycket nära ett världskrig eller nåt liknande – som gör att det blir en nedstängning. Om det blir en nedstängning kommer förmodligen sanningen att kablas ut.

Sky Prince
Sky Prince meddelade under helgen att nu ger hon upp. Hon har rapporterat om med beds i 3 år, nu slutar hon och hon har stängt ner alla sina kanaler på youtube och telegram. Informationen om när de skulle komma, som hon trodde på och inte visade sig vara genomförbar, var inte den enda anledningen till att hon slutar. Huvudorsaken är alla fakeprofiler och grupper som dykt upp överallt och att hon har fått svara på samma frågor om och om igen, trots att hon skapat dokument på flera ställen där allt har stått. Hon blev utbränd.
Hon återgår nu till sin tidigare sysselsättning: mediumskapet, konsultationer och kurser. Samtidigt planerar hon för tiden som kommer, när med beds och bidrag från fonder för humanitära projekt. Hon rekommenderar oss att göra detsamma.

Planera för den kommande tiden
Vad vill du göra?
Var vill du bo?
Planera, skissa, skriv ner och reka lämpliga områden där du vill bo. Vänta med att ta kontakt med mäklare och liknande men allt annat kan du göra.
Om du vill starta ett center med med beds eller annat och vill söka bidrag från fonder för ditt projekt rekommenderas att du gör en plan för det också men gör även en plan B. Ifall du nu inte får bidrag för ditt projekt kanske du kan jobba på ett ställe med liknande verksamhet som du tänkte starta. Du gör typ samma jobb och ger ditt bidrag till mänskligheten vilket som. Lycka till.

29 december
Nytt PLANERAT datum 5 januari 2024
Men…
Det beror på ekonomiska händelser innan.
Irak (som redan har infört guldbaserad valuta) offentliggör det 1 januari.
Andra länder följer efter 2 och 3 januari.
Då kan med beds släppas 5 januari kl 00:00 – 02:00 (06:00-08:00 svensk tid) och det kan ske på olika sätt:
+ telefonnr släpps för respektive land för att boka scanning (undersökning och få en tid för behandling)
+ med beds blir offentliga och telefonnr släpps.

Varför med beds inte släpptes 17 december
Sky var “lockbete” och de fångade in några hackers men hon eller hennes familjemedlemmar var inte förföljda eller hotade.
Även om Sky blev väldigt irriterad över att ha varit lockbete så visade utredningen av händelsen att det är nu säkert att släppa med beds till mänskligheten. Så därför planeras nu att släppa dem den 5 januari, under förutsättning att de ekonomiska händelserna går i lås.
Sky hade en live förmiddag 29 december men strax efter att jag sett den blev den borttagen från youtube så jag kan tyvärr inte ge en bekräftelse-länk på den här informationen.

17 december
Skys planerade tid kom och gick utan att något hände.
Sky var frustrerad och besviken för att ha blivit lurad och ledsen för vår skull.
Hon bad om ursäkt på sin senaste video på utsatt tid på youtube men jag anser inte hon behöver be om ursäkt, hon blev lurad precis som vi.
Å andra sidan var det ett planerat datum, inte fastställt.

Vad betyder det här?
Min uppfattning är att vi, och inte minst jag, blev så besvikna för att vi förväntade oss att det skulle hända på utsatt tid. Jag föll in i det gamla mönstret igen, att någon annan styr mitt liv och ska komma med alla lösningar. Jag borde veta vid det här laget att det historiska som händer med mänskligheten sker inte över en natt och de planer Alliansen/Vita Hattarna har för vår frihet är eventstyrd, inte tidsstyrd. Jag har jobbat med att inte tro på datum men åkte dit den här gången och förväntade mig att det skulle hända. Jag kommer nu att jobba med att ha förhoppningar istället för förväntningar, då blir besvikelsen mindre om det inte sker en viss tidpunkt.

Vad händer nu?
Jag tror att Sky inom kort kommer att få sin behandling, att den blir inspelad och den läggs sedan ut på hennes kanal på youtube. Om det stämmer återstår att se. Men jag tror fortfarande att med beds kommer att bli tillgängliga inom kort, förhoppningsvis i år eller i januari 2024.

Vad kan vi göra själva?
Ju mer förberedd vi är för vår egen behandling i med bedden desto snabbare anpassar vi oss till vår nya situation. Allt fysiskt går visserligen att behandla men om vi inte är mogna mentalt, känslomässigt eller andligt kan vi kanske inte få allt åtgärdat som vi önskar.

Vad har jag lärt mig av den här upplevelsen?
Att ha förhoppningar, inte förväntningar.
Att börja planera för mitt liv efter med bedden. Vad vill jag göra, hur vill jag leva?
Skys planerade tid gav mig bekräftelse på att med beds inte är långt borta nu. Innan tänkte jag ”bara jag blir behandlad” och ”bara QFS införs så jag har råd att…” men nu när jag inser att det är så nära så kan jag börja göra det jag kan: planera och kolla upp saker. Jag har också fått kontakt med en kvinna som har likartade planer som jag, vi kan stötta varandra och bolla idéer.

När Skys behandlingstid kom och gick utan att något hände blev jag väldigt besviken och min frekvens gick ner. Jag jobbar för att öka den igen och den här videon, med Mark Attwood och Susan Gillham hjälpte mig mycket. De pratar om med beds och Sky Prince.

14 december
Sky har lagt ut flera videos och vill poängtera att det inte ännu är helt fastställt att hon kommer att genomgå en behandling på söndag den 17 december, ej heller om den blir live. Det är helt och hållet ett planerat datum, inte fastställt. Hittills har hon inte fått bekräftelse på att det blir så men vi håller hoppet uppe att det sker.


Hon svarade på några frågor i chatten som kan vara intressanta.


Fråga: “Hatar Vita Hattarna oss?”
Svar från Sky: Nej, de hatar inte oss. De fokuserar på att RÄDDA MÄNSKLIGHETEN, inte separata individer.
Min personliga kommentar: Vita Hattarnas aktiviteter är event-styrda, inte datumstyrda. Det kan vara bra att minnas om det nu inte blir någon med bed-behandling av Sky på söndag.

Fråga: “Kan med beds bota Alzheimer?”
Svar från Sky: Ja, den är en fysisk sjukdom så det är inga problem

Länk till Skys video där hon önskar God Jul

9 december
Sky Prince mår bra. Hon är rastlös och uttråkad då hon inte kan vara på nätet så mycket som hon brukar, sköta om dina grupper och kurser, kolla mailen och chatta. Men det är för hennes och hennes familjs säkerhet. Hon har nu fått veta att det är inte direkt djupa staten som är efter henne utan illasinnade människor som vill komma åt var militärerna har tekniken och ta den för sig själv. De vill använda den för eget bruk samt tjäna pengar på den. Det får de inte göra. Den här tekniken, som lanseras i början i militärernas regi tills andra centra har byggts upp, ska vara fri för alla. Det kommer inte att vara någon avgift, varken för bokning eller behandling. Det finns en uppsjö av fake med beds och de tar nästan alla betalt, på något sätt. Det finns också de som är skadliga.

Just nu väntar Sky Prince på att få ett nytt hemligt och säkert boende för sig och sin familj.
Den 17 december kommer hennes behandling att ske.
Planerna är att den ska sändas live på hennes youtube-kanal och att nationella telefonnummer för bokning ska rulla i rutan. Inga emails med uppgifter utan bara telefonbokning.
Om behandlingen inte sänds live spelas den in och sänds på youtube i efterhand.
Om behandlingen sänds live kommer Sky att lägga ut länken senast lördag 16 december och jag kommer att dela den på mina tre profiler på facebook, på mina två instagram-profiler, på telegram och MeWe.

Under videon 9 december, som du hittar länk till här, svarade hon på en del frågor.
+ Inget kommer att hända med själskontraktet
+ Alla problem som har fysisk orsak går att fixa
+ Tänderna fixas – trasiga, saknade, sneda mm – ingår i den generella healingen. Om man nu inte vill ha kvar det som det är.

3 december
1 timme efter hon hade gått ut med att hennes behandling skulle ske och att med beds skulle bli officiella då, blev hon kontaktad av vita hattarna som hade uppsnappat att djupa staten planerade tysta henne, hur är inte känt. Sky Prince går därför i “radiotystnad” och ställer in alla grupper, konsultationer och kurser samt kommer att eventuellt göra korta videos men inte lika ofta som tidigare. För att skydda sig själv och sin familj. Här är länken där hon berättar det

2 december
Sky Prince meddelar att hon fått veta datumet och klockslaget för sin behandling och att med beds ska bli offentliga då. Det blir söndagen den 17 december kl 11:00 Sydney time (kl 01:00 svensk tid). Det är meningen att telefonnr ska rulla i rutan under videon men det är inte säkerställt, det kan hända att det sker på annat sätt. Här är videon där hon meddelar när hennes behandling och offentliggörandet av med beds ska ske.

Jag kommer att lägga ut på mina konton facebook, instagram, telegram och MeWe länken till youtubevideo-liven när den kommer. Även om man inte kommer med på den kommer den att gå att se i efterhand.

För ett par år sedan meddelade President Trump att vi kommer att få en riktigt jul. Det verkar bli det här året vi får göra det. Låt oss hoppas.

Om du vill ha kontakt med mig når du mig lättast via messenger eller epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: Peaceful Warrior Lena Ellingsson


Spread the love