Manifestation sker via attraktion

Spread the love

Manifestation är skapande genom attraktion av intention och intentionen är starkt beroende av känslor.

Skapande sker genom attraktion (därav Attraktionslagen), att ha en intention och känsla kring den, positiva eller negativa känslor.

Det är inte något du lär dig och det fungerar redan idag. Du behöver träna och träna ofta.

Det du vill ha bör du tänka på ofta och lägga in positiva känslor kring. Dröm, skapa en vision och bygg upp den med mycket positiva tankar om hur du känner när du lever i den. Det är viktigt att känslorna finns i nutid, alltså känslan att du redan lever in den. Om du går in i en känsla att du vill leva i den i framtiden kommer du hela tiden att skjuta visionen framför dig så den är i framtiden.

Du vill manifestera, leva i en viss situation nu. Då behöver du skapa den visionen och leva dig in i känslan att du redan lever i den, då drar du dig till dig den situationen. Den skapas genom dina känslor kring den.

Känner du oro drar du till dig mer oro.
Känner du glädje drar du till dig mer glädje.
Känner du brist drar du till dig mer brist.

Det låter enkelt men det här är svårt i början och jag fick träna mycket.

Ett sätt att träna sig att känna positiva känslor i nutid är att skriva tacksamhetsdagbok. Det gjorde jag och det ger bra effekt. Du blir medveten om skillnaden mellan att känna positiva och tacksamhetskänslor i nutid istället för att gå in i känslor av att du saknar det.

Det kan tyckas vara fantasi och en lek men allt handlar om energi och lika energi dras till varandra. Därför behöver vi lära oss att manifestera. Vi har blivit hjärntvättade att det finns brist på allt i världen och det gör att vi inte kan dra till oss överflödet som verkligen finns, vi drar till oss brist.

Jag hade svårt att tro på det här i början men när jag släppte på vad som verkar vara realistiskt och inte började det hända saker. Lek, fantisera och testa med småsaker.

Har du ett underbart minne?
Kan du gå in i minnet och känna känslan du hade då?
Kan du föreställa dig att det sker nu?
Då förstår du konceptet.

Träna på gamla minnen, skriv tacksamhetsdagbok och var uppmärksam dagligen på allt som du kan vara tacksam för och känn en glädje över det. Var glad för att du har en bostad, en skön säng, kläder på kroppen, mat på bordet osv.

Det är också viktigt att du är övertygad om att det ska ske. Du måste tro på din vision. Om du inte gör det kan du inte uppbåda tillräckligt med positiva känslor kring det hela för att dra det till dig.

Jag är inte en fullfjädrad manifesterande person men jag har kommit så långt att jag är medveten om när mina känslor börjar bli negativa eller om oron infinner sig t ex när jag ska betala räkningar i slutet av månaden. När det gäller ekonomin har jag i många år haft det tungt och varit beroende av andra personer eller samhället att bistå med medel för att kunna betala räkningarna. För några år sen insåg jag att oavsett var resurserna kommer ifrån har det alltid ordnat sig. Så varje gång oron för ekonomin infinner sig skyndar jag mig att påminna mig om att allt ordnar sig, även om det inte ser ut så nu.

Inom kort kommer många banker i världen att krascha, de som inte vill övergå till ”guldmyntfot”. Ett helt nytt ekonomiskt system – världen över – införs och vi kommer alla att återfå de pengar som olagligt stulits av oss genom olagliga skatter och avgifter.

I en snar framtid kommer pengar att fasas ut, vi kommer inte att behöva några betalningsmedel.

Så se ljust på framtiden, även om det ser väldigt dystert ut nu.
Det ser alltid kaosartat medan man river ett gammalt hus och röjer för att bygga upp ett nytt. Ha förtröstan att det kommer att bli väldigt bra.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: Peaceful Warrior Lena Ellingsson


Spread the love