Dags att bli vuxen

Spread the love

Det är dags att bli vuxen nu, det är hög tid att mänskligheten växer upp. Vi kan inte ta vår rättmätiga plats i vår galaktiska familj annars.

Det är turbulent nu men allt är orkestrerat för att bli så bra som möjligt. De som har förtryckt oss flera hundra år är borta redan eller under uppsikt. De kan inget göra längre. Det som pågår nu är en teater.

Agenda 2030

Förtryckarnas plan Agenda 2030 innebar en strategi för att drastiskt minska befolkningen på Jorden, ta över all mark som det kan odlas mat på, beslagta alla rikedomar, införa 15 minuters städer och tvinga alla att chippa sig och delta i vaccinationsprogram. World Economic Forum (WEF), ordförande Claus Swab har uttryckt sig så här: ”Äg ingenting och var lycklig”. Agenda 2030 antogs 2015 och det var planerat att de skulle använda de femton åren fram till 2030 för att åstadkomma detta. Men de hade inte räknat med Donald Trump och Alliansen (en grupp militärer och Galaktiska Federationen av Världar).

Koka en groda


Förtryckarna, även kallad djupa staten, tänkte använda sig av teorin ”att koka en groda” för att fullfölja sina planer. Vad innebär ”koka en groda”-teorin? Det innebär att för att koka en groda måste du lägga grodan i kallt vatten och långsamt höja värmen så att grodan inte hoppar ur. Grodan märker inte förrän det är försent att den blir kokad. Samma teknik tänkte djupa staten använda på oss. De tänkte långsamt strama åt våra mänskliga rättigheter, döda oss med skapade virus eller spruta i oss vacciner och låta oss betala mer och mer för det som är livsnödvändigt samtidigt som de minskade tillgång på mat.

De här planerna upptäcktes tidigt. J F Kennedy visste om det och när han tänkte hindra dem stoppades han. Andra presidenter i USA har försökt också men blivit stoppade. Donald Trump hade de inte räknat med och han och Alliansen har stoppat dem helt, fast bakom kulisserna. Varför bakom kulisserna undrar du? Därför att det skulle vara för chockartat för en stor del av Jordens befolkning, vi skulle kunna tro att det är militärkupp på gång och inte lära oss något utan fortsätta att vara beroende av någon annan.

Väx upp

Bästa sättet att förändra världen är att låta oss bli medvetna om vad djupa staten hade tänkt göra oss. Alliansen igångsatte en fake Agenda 2030 för att vi skulle tro att allt skedde och det på rekordfart. De började strax efter Trump tillträdde sin presidentpost 2016 och de ”högg huvudena” av ormarna, de fängslade de största topparna (Påven, drottning Elizabeth, Busch, Obama, Clinton, företagsledare, sportprofiler, personer i underhållningsbranschen osv) och satte in skådespelare i deras ställen. Det här året, 2024, kommer att bli det år då teatern når sin final, ridån går ner och resten av djupa staten fångas in. Alliansen har lokaliserat alla och vet precis var de är. När Alliansen sätter igång en global arresteringsorder har vi andra redan satts i säkerhet. Det kommer förmodligen att ske med ett fake världskrig och undantagstillstånd eller en ny ”pandemi” (sjukdom X?) och en nedstängning. Det är troligt att internet stängs ner och endast en kanal på radion respektive tvn kommer att fungera. Medan vi är tvungna att vara mycket inomhus kommer vi att få veta en hel del sanningar om vad djupa staten har pysslat med. Vissa saker är så hemska, jag trodde inte det var sant när jag upptäckte det. Vi kommer också att få veta om vissa personer i maktposition de har fängslat och ställt inför rätta. Det de har gjort är otroligt grymma saker. Det handlar bland annat om brott mot mänskligheten, droghandel, mutor, maktmissbruk, människohandel, organhandel, pedofili och adrenochrome.

The Great Reset vs Quantum Financial System

Allt som sker nu är för att vi ska lära oss att stå upp för oss själva, bli självständiga och oberoende. Vi kommer att få ett helt nytt ekonomiskt system. QFS (Quantum Financial System) är en betydligt mer mänsklig och rättvis ekonomi än den djupa staten hade tänkt införa genom sin Great Reset i sitt New World Order. I QFS ingår Nesara/Gesara som du kan läsa mer om här och här.

På sikt kommer vi alla att ha det livsnödvändiga utan större problem. Tillsammans ska vi skapa samhällen där vi gemensamt ser till att vi har det vi behöver och vi jobbar några timmar för att åstadkomma detta. Övrig tid kan vi göra det vi älskar och delar med oss till andra av det. Läs mer om det här. Längre fram i tiden kommer all valuta att fasas ut, vi behöver den inte.

Ha tålamod

Vi som har insett bakgrunden till vad som hänt och förstår vad som händer nu vill att allt ska avslutas snarast. Men vi behöver så många som möjligt med oss. Alla inser inte det här lika fort. Det är som i en skolklass: en del förstår direkt vad läraren pratar om, andra behöver få det förklarat för sig medan några vägrar ta in det. Samma sker nu. Vi som redan har förstått, mer eller mindre på egen hand, måste vänta in att de andra inser det också. De som vägrar ta in får helt enkelt följa med när den dagen kommer. Det handlar inte om intellekt för det finns så många olika former av intellekt och talanger. Vi behövs alla i det här, vi behöver många olika färdigheter. Så försök ha tålamod. Alliansen vet när det är dags för ridå i den här historiska teaterpjäsen.

Var snäll med dig själv för att du inte visste tidigare och ha tålamod med andra som ännu inte vet sanningen. Vi har varit så hjärntvättade i generationer och det är en väldigt stor operation som pågår. Det är frågan om dagar eller veckor, eventuellt några månader innan ridån går ner. Men minns att allt är egentligen redan klart. Vi ska bara få med oss så många som möjligt på det här historiska äventyret vi har framför oss. Alliansen vill chocka så få som möjligt.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: Peaceful Warrior Lena Ellingsson


Spread the love