Stjärntecknens karaktärsdrag Skytten

Spread the love

Är du född i Skytten, dvs har Solen i Skytten, är du en fena på att se helheten i det mesta och sträva efter det till synes ouppnåeliga.

Skyttens karaktärsdrag Solen i Skytten

Skytten är ett rörligt eldtecken och har massor av energi. Född i Skytten – Sagittarius – är du alltid i färd med att ta dig mot ditt mål. Det kan vara en utbildning, en filosofi, bygga ett hus av lösvirke – från början till slut, eller något annat. Även om du har siktet inställt på målet så är det vägen dit som är mest viktigt för här samlar du information och erfarenheter som hjälper dig att skapa din syn på livet. Här finns ingen rädsla för äventyr utan du kastar dig rätt ut i det hela. Framåt, uppåt, utåt är den ständiga strävan, precis som illustrationen pilen som är tecknet för Skytten. Resor, uppdrag, ständigt sökande efter något för att fylla en inre längtan efter mer. Varje Skytte har sin längtan och frågan är: vilken är din? Full av optimism är ditt glas alltid minst halvfullt – aldrig halvtomt. Du är omtyckt för din charmiga personlighet, generositet och sociala närvaro. Trots din drivkraft, positivitet och optimism är ditt liv inte utan misstag eller bakslag. Du kan säga för mycket, göra för mycket och du balanserar dina skämt på en smal linje mellan vad som är roligt och vad som inte är det. Men du söker och finner en hel del visdom på vägen och kan behöva stanna upp ibland. Att studera detaljer emellanåt kan verkligen berika helheten.

Månen i Skytten

Med Månen i Skytten är du i stort behov av frihet. Du söker också efter att vara din egen, vara individuell. Har du Månen i Skytten är du positiv, sprider trygghet och nya insikter även om du har haft motgångar i ditt liv. Du är intresserad av att lära dig nya saker och vill ha frihet att själv bestämma vad som är viktigt. Ansvar och plikt förstör mycket av Skytt-Månens entusiasm. Längtan efter en viss känsla eller frihet att gå dit du vill kan få dig att åka iväg på resor eller lämna ett förhållande som börjat få dig att känna dig instängd. Du har egna och starka åsikter, kan ibland säga saker som verkar burdusa men det beror på att ditt motto är ”sanningen, inget annat än sanningen” och att du vill rensa luften så snart som möjligt. Var medveten om att alla människor inte klarar av din ärlighet. Att ingå äktenskap är inte något du i första hand strävar efter för kärleken får inte bli ett krav eller en plikt. Rädslan att förlora friheten är så stor. En kris kan komma när den individualistiska Skytt-Månen inser att ”jag är kanske inte så speciell som jag trodde” och tappar en del av sin stolthet. Ensamheten kan kännas tung och längtan efter samhörighet ökar. Insikten att kärleken är det allra viktigaste i livet och längtan efter att få uppleva den ger insikten att den inte går att uppleva till fullo helt ensam. När Skytt-Månen är transformerad jobbar känsla och tanke tillsammans i harmoni och nu finns här förtroende och ärlighet med förnuft. Med naturliga pedagogiska egenskaper kan du bli en fantastisk lärare som inspirerar och ger insikter om livet så att eleverna kan utvecklas till bättre människor. Mod att utvecklas ger transformation och evolution.

Är du född Skytten?
Läs om Solen i Skytten

De flesta vet vilket stjärntecken de är dvs i vilket stjärntecken Solen är.
Med Månen är det annorlunda.

Har du Månen i Skytten?
Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love