Stjärntecknens karaktärsdrag Vågen

Spread the love

Vågen, Libra, är ett kardinalt lufttecken som alltid söker efter harmoni och enighet. Vågen tänker alltid på andra i första hand.

Balance250

Är du född i Vågen, dvs ha Solen i Vågens tecken, innebär det att du mår som bäst när alla mår och har det bra. Vid minsta rubbning i balansen aktiveras en diplomatisk ådra hos dig och i dagens samhälle är det rätt ofta, eller hur? Ditt rättvisetänk och vilja att ena när det råder delade meningar är något du inte tänker på, det är bara som du är. Du har väldigt lätt för att se båda parters synvinklar och tar sällan eller aldrig ställning för att inte trampa någon på tårna. Att hjälpa andra är aldrig något problem för dig men när du själv ska välja något, hur går det då? Det är ofta här som Vågen får problem eftersom du ser för- och nackdelar med alla valmöjligheter. Lösningen blir ofta att du väljer det alternativet som så få personer som möjligt kan påverkas negativt av, tyvärr. Det här beror på att det är ditt sinne, ditt intellekt som är mest aktivt när du ska välja något. Du transformeras när du inser att du behöver respektera dig själv och säga ”nej” ibland. Du får dessutom högre respekt av andra när du ger dig själv den respekt du så väl är värd. Du kommer alltid att se till andras bästa ändå, men utan att köra över dig själv.

Libra3


Med Månen i Vågen är du väldigt social och har lätt för att bli bekant med andra.
Ditt sätt att bemöta andra får dem att känna att du bryr dig, förstår och älskar dem. När du blir uppskattad för det du gör mår du som bäst. Då kan du verkligen skapa ett vackert och trivsamt hem eller arbetsplats och sköta om dem. Men om uppskattningen minskar, ja då minskar också ditt engagemang. Du drar dig undan och tappar motivationen och här får stjärntecknets figur balansvågen sin förklaring, det behöver vara lika mycket i båda vågskålarna. En Våg bidrar med ungefär lika mycket som den får. Får Våg-Månen mindre uppmärksamhet eller kärlek så söks den på annat håll för du behöver kärlek och harmoni till varje pris. Oftast märks det här tydligast i ett kärleksförhållande: partnerns känslor och beteende har förändrats och konflikter uppstår. Här räcker inte med beröm eller löften och Våg-Månen möter sina egna Jag-behov. Din partner känner sig avvisad och övergiven. Du känner maktlöshet och desperation, att allt och alla är emot dig. Det är nu möjligheten till transformation kommer när du inser att vågskålarna inte alltid behöva väga lika för att du ska må bra eller känna att andra har det bra. Det här kan innebära en lång och smärtsam väg men belöningen är en enorm frid.

Är du född Våg?
Läs om Solen i Vågen

De flesta vet vilket stjärntecken de är dvs i vilket stjärntecken Solen är.
Med Månen är det annorlunda.

Har du Månen i Vågen?
Jag kollar kostnadsfritt

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love