Kurs Regressionsterapeut

Spread the love

Kurs till Regressionsterapeut

Regressionsterapeut   5000 SEK

Utbilda dig till Regressionsterapeut och du har ett verktyg att hjälpa andra hitta orsaker till trauman, fobier, kroniska besvär, oförklarliga rädslor mm. Tidigare liv kan också bekräfta gamla kunskaper och ge styrka till att klara av svårigheter i nuvarande liv. På ett enkelt sätt lär du dig metoden tillsammans med andra kursdeltagare. Regressionsterapi är ett utmärkt komplement till andra behandlingsmetoder. Under kursen varvas teori med praktik, ni tränar på varandra och undersöker era egna tidigare liv. Diplom.

Lägsta antal för att genomföra kursen: 4 st

Förkunskaper: Reiki I & II, Qi-terapi eller annan healing, pedagogik eller terapi med holistiskt synsätt och erfarenhet inom sin terapi/pedagogik.

I nuläget är kursen en helgkurs – fredag kväll, lördag och söndag. Önskemål har inkommit från tidigare kursdeltagare att den ska vara längre eller en tvådelad kurs. Jag undersöker möjligheterna för dessa.

Anmäl ditt intresse till kurs hos Lena Ellingsson via e-post till lena.ellingsson@lenaellingsson.se. Är ni flera på samma ort som är intresserade, hör av er så ordnar vi så jag kan komma till er.

Vid osäkerhet om du har förkunskaperna som krävs, ta kontakt med mig så kollar vi det.

Vill du veta mer om Lena Ellingsson kan du läsa här.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på faccebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: @lifecoachlena
Följ mig på instagram: @lenamariaellingsson


Spread the love