Fullmåne i Lejonet

Spread the love

När det är fullmåne i Lejonet är dina relationer i fokus.

FullmoonLeo800

Fullmåne i Lejonet aktiverar Relationsaxeln och alla våra relationer hamnar i fokus, kanske vissa mer än andra. Vid fullmåne är energin rätt påtaglig och inverkar på oss genom att trigga igång ett inre behov av aktiviteter. Med fullmåne i Lejonet är dina relationer i fokus. Du kan bli medveten om vilka relationer som inte fungerar och börja fundera över om de ska förändras eller avslutas. Relationer som fungerar bra kan bli ännu bättre.

Lejonet är det ”kungliga” ledartecknet och representerar ledarskap, överblick, samarbete och auktoritet. Ett lejon kan vara lite konservativ, kan hålla hårt på att behålla en gammal struktur.

Men Månen kan inte lysa av egen kraft utan lånar sitt ljus från Solen och Solen är just nu i Vattumannen. En typisk Vattuman kan vara envis och hålla på det gamla också men om det är något som inte fungerar, då ska det fixas omedelbart.

Är du Lejon eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Lejonet kan du känna behov av att vilja ha kontroll och hålla fast. Det är inte sunt i ett förhållande och du bör reflektera över det här.

Aquarius250

Är du Vattuman eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Vattumannen kan du få tydliga indikationer om vilka relationer som fungerar och vilka som inte gör det. De relationer som inte gör det kan väcka en strävan efter att förbättra förhållandet och om det inte går, avluta förhållandet.

Har du planeter i Lejonet eller Vattumannen?
Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love