RENU28 hudens bästa vän

Spread the love

RENU28 är hudens bästa vän. Den är helt otrolig.

RENUw500
RENU28

När jag såg filmer om människor som blivit av med eksem, psoriasis, läkt sår rekordsnabbt var jag skeptisk. Men jag tänkte att jag testar väl. I min familj är vi tre som har lite problem med huden, två har eller har lätt för att få eksem och jag är väldigt känslig för Solen. Jag bränner mig ofta, även om jag har solskyddsmedel.

I början när jag smorde RENU 28 märkte jag inte så mycket, bara att huden blev mjukare och en del linjer i ansiktet försvann. Det var ju bra men eldprovet kom när jag åkte till Norge för att fiska. Att sitta ute i en öppen båt på havet mitt i sommaren när det är soligt och varmt, det tar hårt på huden. Trots solbrillor och keps tar Solen hårt.

Jag hade glömt solskyddsmedlet hemma så jag smörjde RENU28 varje morgon innan och ett par gånger under dagen efter havsturen och alltid innan jag gick till sängs. Döm om min förvåning när jag inte brände mig ett dugg. Jag fick färg istället för att bli röd och bränd. Helt otroligt. Efter att själv ha satt RENU28 på hårda prov vet jag nu att de där filmerna talar sanning.

Vad är då RENU28?
RENU28 är en vidareutveckling av ASEA cellvatten och framtaget för att hjälpa huden. RENU28 är anpassat för att smörjas på huden och är i det närmaste helt luktfri och väldigt dryg. Huden, som är vårt största organ behöver vara stark och skydda våra inre kroppsorgan. Med ålder och sjukdomar är huden bland det första som får stryka på foten för att våra livsviktiga inre organ ska kunna fungera. Har man dessutom eksem eller så behöver huden hjälp.

RENU28 heter så därför att hudcremen föryngrar hudens celler på 28 dagar (från engelskans re-new) och den innehåller endast fyra (4) ingredienser: rent vatten, rent salt, kisel-lera (Natrium Magnesium Fluorosilikat) och mononatriumfosfat (för att skapa rätt ph-värde).

RENU28 är för utvärtes bruk och ASEA cellvatten är för invärtes bruk. Det finns inget i någon av produkterna som kan vara allergiframkallande då de i princip bara innehåller salt och vatten i den form som finns i våra egna celler.

Du kan läsa mer om hudcremen och ASEA cellvatten och beställa här

Du kan nå mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source
Följ mig på Instagram: @lifecoachlena

 


Spread the love