Fullmåne i Jungfrun

Spread the love

Det är fullmåne i Jungfrun och existensaxeln är aktiverad

Fullmåne i Jungfrun ger dig möjligheten att använda den föränderliga jordenergin från Jungfrun att granska ditt liv och se om det är något du behöver förändra för att ditt liv ska bli mer som du skulle vilja att det var.

Jungfrun har lätt för att fokusera på detaljer och granska var sak för sig. När fullmånen är här kan du ta hjälp av den för att justera ditt liv.

Månen kan inte lysa av egen kraft och tar just nu hjälp av Solen i Fiskarna. Fiskarna är ett mycket andligt tecken som kan drömma stora drömmar och känna intuitionen djupt.

Solenergin från Fiskarna hjälper dig att känna efter vad du behöver för att ditt liv ska bli så bra som möjligt. Vad säger din intuition dig? Vad drömmer du om? Vad längtar du efter?Är du realistisk eller svävar du uppe i det blå?

Är du för realistisk och behöver få in lite glädje och andlighet i ditt liv eller är du en “flummig typ” och behöver jorda dig?
Båda ytterligheterna är aktuella idag och du får möjlighet att gå in i dig själv och se var du är (kanske överdrivet) realistisk och var i livet du har svårt att hålla fötterna på jorden. 

Vi behöver alla båda sidorna. Vi behöver den andliga sidan, fantasier och drömmar, men vi behöver också kunna verka här och nu. Vi är inkarnerade i en fysisk kropp och behöver följa vissa lagar och det finns oskrivna regler att följa där vi bor. Det är för att det ska kunna fungera mer eller mindre smidigt i samhället men också för att vi ska kunna förverkliga realistiska drömmar. 

Drömmarna finns i Fiskarna, Jungfrun kan förverkliga dem.
Har du en idé eller någon plan du funderat på ett tag? Ta tillfället i akt och sätt dig ner och planera. Nu kan du överföra dina drömmar till något konkret.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love