Nymåne i Skorpionen

Spread the love

Nymåne i Skorpionen aktiverar ägandeaxeln och här får vi möjlighet att titta på hur vi ser på mitt och ditt, det jag äger och det andra äger.

Nymånen ger oss en fantastisk möjlighet att se över vad vi kan förvänta oss och vad vi kan fokusera på för att förbättra det hela. Till skillnad från fullmånen, som ger oss möjlighet att förlåta och avsluta, visar nymånen vad som är temat fyra veckor framåt. Om du fokuserar på ämnet som nymånen väcker ökas chanserna rejält att resultatet blir bra. Om två veckor, när det är fullmåne, vet du om dina önskningar är på väg att lyckas och kan fortsätta med dina intentioner för att underlätta framgången eller om du ska släppa taget om just det du önskade. Skulle du veta i vilket hus i ditt födelsehoroskop nymånen infaller får du ännu mer detaljer om hur nymånenergin jobbar de följande fyra veckorna just för dig.

Nymåne i Skorpionen ger oss möjlighet att se över hur vi ser på det här med ägande. Vad kan vi dela på och vad är enskild egendom? Det gäller både materiella saker och immateriella ting som t ex tjänster och idéer. Var går min gräns mellan vad jag kan dela med mig av och vad som är min privata ägodel? När känslorna påverkas av Skorpionen blir vi påminda om vad vi tycker är trygghet för oss och ägande har ofta med trygghet att göra. Hur långt är du beredd att gå för att skydda det du anser är ditt? Passa på att titta på hur du ser på trygghet och ägande och om du har möjlighet att förändra din syn på det här. Vi börjar mer och mer söka efter frihet och flexibilitet och om du har mycket som du behöver ta hand om kan din frihet och flexibilitet inskränkas.

Scorpio3250

Skorpionen är ett fast vattentecken och är ofta förknippad med en hel del känslor och attityder om saker och ting. En typisk Skorpion går också in med hull och hår i allt som är intressant och kärt. Därför är det väldigt bra att du kan ta Skorpionens hjälp att gå in ordentligt i din syn på ägande nu. Hitta den rätta balansen som passar dig, i det skeende som du är i just nu i livet.


Hur gör du då för att be nymånen om hjälp?

Jo, du kan önska dig precis vad du vill av nymånen men för att förbättra dina möjligheter är det några saker som är bra att tänka på.

Önska dig vad du vill
Om du själv tror på det kan det bli ditt.

girl-w800

Önska dig till trädtopparna först innan du önskar dig till månen
Det är mer troligt att du tror på dina önskningar om de är närmare inom räckhåll och du kan alltid fortsätta önska dig mer när du nått ditt första mål.

Önska dig en känsla istället för en sak eller person
Det är lättare att få det som vi vet ger oss en viss känsla istället för att precisera en viss sak i detalj eller en viss person. Vi kan inte bestämma över andra personer men känslor kan dras till varandra och om du är kär i en viss person kanske den personen inte är kär i dig. Däremot kan du möta någon som har samma känsla för vad du vill uppnå i fråga om kärlek och förälskelse.

Önska dig mod eller att förändras själv istället för att önska att en annan person ska förändras
Om du befinner dig i ett jobbigt förhållande bör du önska att du ska förändras och själv ta itu med förhållandet så att du mår bra. Antingen genom att stå upp för dig själv, kompromissa där det går eller få mod att lämna förhållandet. Men du kan inte önska att den andra personen ska förändras. Det kan den personen endast göra själv.

worshipping-god-w800

Tro att du är värd att få
Vi är många som har vuxit upp med jante-lagen och då kan den här punkten vara den svåraste. Men vi kan inte få något om vi inte tacksamt tar emot. Känslan av att få något som du längtat efter och dessutom känner att du är värd det, då känner du tacksamhet. Om jag har svårt att ta emot (”nämen inte ska jag…”) och vara tacksam när någon bjuder mig på fika, tror Universum att jag blir glad och tacksam om jag får den där nya häftiga bilen jag önskar mig? Tacksamhet drar till sig mer och det är bra att avsluta dagen med att tacka för det som varit bra.

Skriv gärna ner dina nymåneönskningar men släpp sedan taget och låt Universum och nymånen jobba åt dig. Fokuserar du för mycket kan du bromsa upp flödet.

home-w800

Önska upp till 10 st önskningar vid nymånen, gör det 8 timmar till 3 dygn efter nymånen och släpp sedan taget och se hur mirakler sker. Ha gärna en nymånebok där du skriver ner önskningar och hur önskningarna föll ut.

Vill du veta var nymånen infaller i ditt horoskop?
Jag kan kolla. Kontakta mig för att se i vilket hus nymånen infaller.

Välkommen att boka tid för en horoskopkonsultation, personligt möte i Umeå eller via telefon, skype eller zoom.

Jag jobbar som livs- och företagsvägledare och är astrolog, numerolog, regressionsterapeut samt jobbar med mediala läsningar och multidimensionell Stjärnchakrahealing.

Du når mig lättast på epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love