Fullmåne i Skytten

Spread the love

Fullmånen i Skytten aktiverar kunskapsaxeln

FullmoonSagittarius800

När det är fullmåne i Skytten är erfarenheter och upplevelser i fokus för kunskapsaxeln är aktiverad. Skytten är ett föränderligt eldtecken som vill uppleva saker och längtar efter att åka långt, högt, djupt och brett. Upplevelsen och känslorna aktiveras till fullo. En skytt kan ibland säga lite för mycket och balansera på en smal gräns för vad som kallas roligt när han eller hon ska berätta ett skämt men är också en samlare av visdom. När fullmånen är som störst påverkas vi av både Månens energi i Skytten och Solens energi i Tvillingarna. Månen kan inte lysa av egen kraft utan reflekterar Solens ljus. Vid fullmåne är energin rätt påtaglig från bådas tecken och inverkar på oss genom att trigga igång ett inre behov av aktiviteter.

Geminisign250

När fullmånen är i Skytten reflekteras Solens energi från Tvillingarna. Tvillingarna är ett föränderligt lufttecken som älskar att samla på kunskap och information och det görs via forskning men också genom att umgås och samtala med andra. Tvillingarna är ett socialt tecken och kan anpassa sig till de flesta omgivningar. När fullmånen är i Skytten och reflekterar Solenergin från Tvillingarna får vi hjälp med att balansera upp teoretisk kunskap och praktiska erfarenheter. Kunskap blir visdom när den blir självupplevd. Vi får nu hjälp att balansera upp teori och praktik.

Är du Skytt eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Skytten kan du känna behov av att ha mer frihet, åka iväg på en resa, nu, direkt. Samtidigt får du hjälp med att tänka efter lite före du handlar. Kanske behöver du skaffa mer information om resmålet eller tidpunkten?

Är du Tvilling eller om ditt horoskop visar att du har planeter i Tvillingarna kan du känna att du får hjälp med att släppa taget om alltför mycket fokus på detaljer och kunskapssökande. Vi lever nu och ska leva nu. Kanske är det dags att handla nu?

Vet du var du har Månen i ditt födelsehoroskop?
Många vet sitt Sol-tecken men inte alla vet vilket tecken de har Månen.
Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love