Esoterisk astrologi är Själens astrologi

Spread the love

Esoterisk astrologi är Själens astrologi – astrologin för 5D

Esoterisk astrologi är en avancerad form av astrologi som ser mer till den inre människan. Esoterisk astrologi är för dig som jobbar med andlig utveckling och vill förstå mål och mening med livet, ur själens synvinkel. Du som nått en viss andlig mognad kommer att dras till den här delen av astrologin.

Exoteriska astrologin – den traditionella västerländska astrologin – är en personlighetsbeskrivande och astrologi som gärna stannar vid personliga (fysiska) ego-egenskaper, relationer, pengar, karriär osv.

Ju mer vi närmar oss 5D desto mer blir Själens energi viktig för oss för det är där vi får kontakt med den kravlösa kärleken. Det högre Jaget går att hitta i födelsehoroskopet, om man vet var man ska leta.

Esoterisk astrologi beskriver Själens orsak till att den kom till Jorden, ville inkarnera i en fysisk kropp och vilka lärdomar vi är här för att lära. Det kan verka lite mystiskt men det är det här som kallar på oss, det vi dras till och det vi vill syssla med.

Den här astrologin är avancerad och omfattande, även för erfarna astrologer, men jag har kommit fram till ett sätt att ta fram det allra viktigaste som kommer att underlätta fortsatt andlig utveckling, en medveten andlig utveckling.

Välkommen att beställa ett enkelt esoteriskt horoskop

För endast 500 kr får du veta:

+ Varför din Själ ville komma till Jorden
+ Vad som kan hjälpa din Själ att uppnå det
+ Vilka hinder och blockeringar din Själ kan råka ut för

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love