Stjärntecknens karaktärsdrag Lejonet

Spread the love

I serien Stjärntecknens karaktärsdrag kommer här Lejonet

Leo250

Lejonet – Leo – är ett fast eldtecken, här finns styrka och strålglans som skapar stort självförtroende. Är du född i Lejonets tecken – har Solen i Lejonet – är du en omtyckt person, respekterad och populär.
Ett Lejon känns trygg, stark och effektiv, är omtänksam och beskyddande. Men Lejonet har också starka åsikter. Den stolta, majestätiska kungen gillar att vara omtyckt och behöver bli uppmärksammad och bekräftad för vad han gör, säger, kan och har gjort. Lejonet strävar hårt efter att så många som möjligt ska gilla honom och när det finns det ger Lejonet frikostigt av sin strålglans, bryr sig om och hjälper gärna dem som har det besvärligt.
Lejonet är stolt och tror på sin storhet, kunskap och charm. De som inte ser upp till honom förstår inte, enligt Lejonet själv, vilken resurs de förbiser.

Leo250x324

Med Månen i Lejonet blir du fast besluten att finna din Livskamrat, din tvillingsjäl. Lejonmånen har ett stort behov av att ge sig hän i kärlek så djup att könen uppgår i en enhet istället för att vara i dualitet. Att vara separerad är plågsamt och varje förhållande en Lejonmåne ingår är med intentionen att bli fullkomligt förenad med sin partner.
Lejonmånen vill vara allt för sin partner och kräver detsamma av partnern tillbaka. Om förhållandet knakar i fogarna, t ex för att Lejonmånen tycker sig få för lite uppmärksamet, är lidandet stort.
Men enda sättet för att Lejonmånen ska utvecklas och transformeras är att lida av förlust av kärlek och av den typ av kärlek som Lejonmånen strävar efter. Det blir smärtsamt och Lejonmånen kan isolera sig och klaga över för lite uppmärksamhet.
Den transformerade Lejonmånen kommer ur sin skärseld med ett moget hjärta, med känslor som älskar alla utan förbehåll. Då behövs inte en massa uppskattning och beundrare för att Lejonmånen ska må bra. Nu hjälper Lejonmånen de behövande helhjärtat, ger mod, självförtroende och praktiskt hjälp om så behövs. De sprider sin helande solenergi, kan se in i hjärtat på sin medmänniska, se vem de verkligen är och älska dem som de är.
Med naturlig, varm och sensuell glädje sprider den transformerade Lejonmånen sin kärlek och stimulerar allas känslovärld på ett konstruktivt sätt.

Är du född Lejon? Läs om Solen i Lejonet

Har du Månen i Lejonet? Läs om Månen i Lejonet

Vill du veta om du har Månen i Lejonet? Jag kollar kostnadsfritt.

Du når mig på: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love