Uppstigning ska vara roligt

Spread the love

Uppstigning ska vara roligt, spännande och intressant. Uppstigning ska inte vara en kamp och något tröttsamt.

Det är lätt att fokusera på det jobbiga när man matas med så mycket negativ information från alla håll och kanter. Men det är väldigt viktigt att påminna sig om vilken otrolig historisk tidpunkt vi har valt att inkarnera i. Vi visste innan vi gick ner i den tunga 3D att det skulle bli tufft för vi, speciellt ljusarbetare, kommer från en betydligt högre dimension. Men vi ville inte missa Skiftet, för det är något exceptionellt. För första gången någonsin ska vi ta med oss kroppen upp i högre dimensioner genom att kristallisera den.

Många av våra stjärnvänner är här för att studera och hjälpa oss igenom Skiftet. De gör också en uppstigning fast kanske inte lika stor som vår. Det finns också andra planeter i 3D – som inte haft det lika jobbigt som vi – som ska genomgå samma sak som oss sedan.

Låt inte medias propaganda tynga dig. Allt är till för att hålla nere din frekvens och egentligen har allt redan ordnat sig fast vi ser det inte än. Eländet har forcerats för att mänskligheten ska resa sig som ETT folk mot tyrannet. I flera länder händer stora saker men svensk media visar inget.

Israel – regeringen försöker ta bort högsta domstolens makt. Stora demonstrationer har pågått ett bra tag.

Frankrike – presidenten försöker försämra pensionsreglerna rejält. Stora demonstrationer här också ett bra tag.

Holland- de styrande försöker beslagta all jordbruksmark. Jordbrukarna har demonstrerat och blockerat gator och vägar i veckor.

Jag kan fortsätta men du kan själv hitta information på nätet på sidor som inte de stora media-jättarna styr.

Notera men låt inte världens händelser störa din egen uppstigning. Solen har bombarderat oss med nycklar sedan december 2022 och i slutet av mars 2023 kulminerar de. Då har vi fått allt vi behöver för att kristallisera vår kropp och ta den med oss upp i dimensionerna. Hur fort vi kristalliserar färdigt är individuellt. Moder Jord är redan kristalliserad, nu är det dags för oss. Vi är (27 mars 2023) i de lägre nivåerna av 4D där kaos råder. Vi är på god väg upp i de högre delarna av 4D där glädjen ökar rejält pga närheten till 5D.

Att kroppen har det lite tufft med kristalliseringen har väl inte undgått någon. En massa olika symptom kan dyka upp och som kan ge oro men den nuvarande sjukvården – som är på väg att haverera – hittar oftast inga fel. De har sin egen referensram till diagnoser som är baserade på 3D och vilka läkemedel de kan sätta in mot det. Allt som de inte hittar orsak till eller kan medicinera har de lätt att nedvärdera och påstå att det är psykiskt. I framtiden kommer vi att läka oss själva vid sjukdom och ha teknik som kan reparera om vi råkar ut för olyckor.

Uppstigningssymptom som är vanliga

Yrsel
Huvudvärk
Tinnitus
Trötthet
Sömnsvårigheter
Matsmältningsproblem
Hjärtklappning
Tryck över bröstet – tungt att andas
Klåda
Stickningar i hud och muskler
Kramp
Svettningar
Frossa

Ge kroppen vila och vatten. Vi behöver vara extra snälla mot den för den gör ett tufft jobb med att kristallisera.

Fyll tiden med det du tycker är roligt. Det hjälper dig att hålla frekvensen uppe samt ger kroppen tid och energi att göra det den ska. Gör allt du kan för att underlätta för den. Lita på att vi går en strålande framtid till mötes.

Är det något du funderar över, hör gärna av dig.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: Peaceful Warrior Lena Ellingsson


Spread the love