En historisk tid 2020 till 2025

Spread the love

Det är en historisk tid 2020 till 2025. En riktigt omvälvande tid i mänsklighetens historia.

Åren 2020 – 2025 kommer att vara den mest omtumlande tiden i mänsklighetens historia.
Hösten 2022 – sommaren 2023 sker den stora vändpunkten, från det gamla till det nya.

Pluto

Det här årsskiftet vi har framför oss kommer att visa den totala kollapsen av det gamla etablissemanget och i mars nästa år – när Pluto (“världsomstörtaren”) lämnar Stenbocken (makt, struktur, toppstyrning, bevarande av det gamla) och går in i Vattumannen (folkstyrt, snabb utveckling, teknik, framtidsvision) kommer det nya verkligen att ta över. Men förändringar till det positiva kommer innan dess och de blir mer påtagliga ju närmare mars månad vi kommer.

Förra gången Pluto skulle lämna Stenbocken och gå in i Vattumannen var på 1700-talet när det var revolution och folket störtade kungen i Frankrike. Bastiljen föll i Paris och det var allmänt kaos. Det är kaos nu också men på ett helt annat plan. Nu ska vi störta regeringar och det fåmansstyrda etablissemanget. Makten ska gå till folket, vi ska sam-bestämma.


Uranus

Uranus är en annan planetenergi som är intressant i sammanhanget. Uranus kan vi kalla för världsförbättraren och den är för närvarande i det fasta jordtecknet Oxen. Här fokuserar energin på det som fungerar och – framförallt – inte fungerar. Vad behöver vi förbättra? Vad behöver vi förändra så att det fungerar bättre?

Förra gången Uranus var i Oxen var på 1800-talet och plasma upptäcktes och magnetismens betydelse blev tydligare. Uranus öppnar upp sinnet och låter det upptäcka outforskade marker.

Uranus kommer att gå in i det föränderliga lufttecknet Tvillingarna sommaren 2025 och då kommer vi att öppna upp ännu mer mentalt och framförallt andligt. Kontakter med stjärnfamiljer och stjärnvänner kommer verkligen att öppna upp från och med då och bli mer ”vardagsmat”. Då Uranus går i retrograd november 2025 till sommaren 2026 får vi en chans till att verkligen se över om det är något mer vi behöver förändra och rensa bort från det gamla samhället och utforska våra egna egna normer och uppfattningar om saker och ting.

Jupiter
Jupiter355

Jupiter, som avslutade sin retrograd 24 november 2022 var fortfarande kvar i Fiskarna och bildade en konjunktion till Neptunus där vilket expanderade vår inre värld. Vi fick hjälp att utveckla vår andlighet och se vilka bottnar vi har. 21 december 2022 går Jupiter in i Väduren och nu blir expansionen mer påtaglig i den yttre världen och i våra handlingar.

Energier från ovan

Dessutom mottar vi ju också extrema energier från ovan som ska omvandla vår kropp från kolbaserad till kristallin. Apparaten som registrerar Schumannfrekvensen får fler och fler ”blackouts” för energinivåerna är långt över apparatens registreringsförmåga. Det visar att energierna har gått in i en ny fas, fått en högre frekvens.

En påtaglig acceleration framåt kommer att ske 12 januari 2023 (Tjugondedag Knut är 13 januari) då Mars avslutar sin retrograd och bildar en sextil till Jupiter – expansionsplaneten – i Väduren. När så Pluto går in i Vattumannen i slutet av mars månad, då är det gamla tydligt passé och det nya kommer med stormsteg.

Hur hanterar vi en sådan ofantligt händelserik tid?

Genom att hitta vår egen bas i vår egen “bubbla”. Vi kommer att behöva den mer och mer under de månader som kommer för att stå stadigt i den skakiga tillvaron.

Vad är viktigast för dig?
Vad är det du älskar mest?
Vad är det som gör dig lugn?

Det är det här du behöver ta fasta på och se till att ha dem nära till hands.

Media har löpt amok de senaste två åren och det kommer inte att lugna ner sig på ett tag. Läs inte allt, lyssna inte på det som sägs i etablerad media för agendan har hela tiden varit att hålla nere din frekvens så du inte ska använda din fantastiska förmåga.

Människans ursprung och vår skapelseförmåga

Vi skapades ursprungligen genom förening av 12 olika DNA från olika stjärnsystem.

Sedan dess har ytterligare 10 raser tillfört sina gener till oss så vi har nu del i 22 olika rasers DNA, 10 från vår egen galax Vintergatan och 11 från andra galaxer som t ex Andromeda. Bland de tio senaste handlade det om olovlig manipulering men det är så det är. Vi består av DNA från 22 olika raser och det innebär att vi har en helt unik DNA-sammansättning och är den mest unika av dem alla i hela universum och har en enorm utvecklingspotential. Våra stjärnfamiljer har inte samma utvecklingspotential vi har och därför är många så intresserade av oss och vår utveckling.

Så det är sant.

Vi människor har en fantastisk förmåga och det är en mycket kraftfull skapelsekraft.
Vi kan skapa det vi vill utifrån våra känslor och frekvens. Lika söker lika.

Ju lägre frekvens desto mer låg frekvens skapar vi omkring oss och vi får vara kvar i det gamla ett tag till.
Ju högre frekvens desto fortare etableras den nya världen omkring oss.

Vill du ha tips och råd på hur just du bäst kan hantera de energier som vi påverkas av nu?
Vill du veta hur planeterna påverkar ditt födelsehoroskop?

Välkommen att boka tid för astrologisk konsultation eller ett skriftligt framtidshoroskop.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: Peaceful Warrior Lena Ellingsson


Spread the love