PageLines- InnerSource5.jpg

Aktuellt hos Lena Ellingsson

Spread the love

Nu finns sidan Aktuellt på hemsidan

En kalender finns nu där allt som händer hos Inner Source Lena Ellingsson finns upplagt. Du hittar den härPageLines- InnerSource5.jpg

Nytt för våren är att kortläggarkvällarna är ett minne blott men de har återuppstått i Andliga temakvällar. De är flyttade till sista måndagen i varje månad med undantag för juni, juli och december. Tiderna är 18:30 – 21:00 och har alltid ett tema samt sista timmen lägger vi alltid kort för varandra. Du kan läsa mer om Andlig temakväll här. Vårens träffar har redan färdiga teman men hör gärna av dig och berätta vad du skulle vilja ha för tema så kan det bli till hösten.

I april håller jag nybörjarkurs i Astrologi på Leia företagshotell i Umeå. Läs mer om kursen här. Senaste anmälningsdag hittar du här.

Som vanligt kan du boka vägledningssamtal med eller utan astrologi och numerologi och jag tar emot i mitt rum på Leia företagshotell, Storgatan 43 1tr i Umeå. Jag tar också emot via skype och telefon.

Du hittar mig på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source
Jag finns på instagram: @lifecoachlena
E-postadress: lena.ellingsson@lenaellingsson.se


Spread the love