surprised-w800

Hjälp jag är medial

Spread the love

Hjälp, jag är medial! Det är ett lämpligt uttryck som känns väldigt relevant just nu.

surprised-w800Jag har insett att jag inte kommer undan, jag måste inse att jag är medial och kan jobba medialt. Det har jag i och för sig vetat i flera år, liksom flera av mina klienter och vänner, men att ta steget fullt ut och öppet marknadsföra mina mediala kunskaper, det tar tagit emot. Det är lite läskigt.

Min bakgrund är teknisk och vetenskaplig. ”Det ska vara mätbart, kunna bevisas osv” för att det ska vara seriöst. Men jag måste skippa den tanken nu, jag jobbar ju faktiskt rätt mycket medialt redan, varför inte acceptera det och våga prata om det?

Andlig och medial vägledare

Jag utbildade mig till Andlig och Medial vägledare redan 2007 men då påbyggnadskursen gick ut på att bli ett medium som håller storseanser, då hoppade jag av. Jag är inte ett sådant medium.

masshandw300Men jag kan ge healing, jag kan kanalisera Ärkeänglar och andra, jag kan läsa av både människor och djur. Det är tjänster jag väldigt gärna sysslar med och som jag har fått en hel del övning i på sista tiden. Husrening och medialt skydd är också något jag har förkovrat mig i.

Mina ”gamla” tjänster – astrologi, numerologi och regressionsterapi – är naturligtvis kvar. Där har jag använt mig av min mediala sida hela tiden men inte pratat så mycket om det, det har varit mer som ett stöd i arbetet. Skillnaden nu blir bara att jag officiellt går ut med den mediala sidan.

Djurkommunikation

Du kan beställa en skriftlig läsning av ditt djur.


KatterhundfåglarExempel på det jag tittar på:
+ personlighet: egenskaper – styrkor, svagheter

+ hälsa – OBS inga medicinska diagnoser
+ gillar att göra
+ gillar inte
+ relation till matte/husse
+ maten
+ kompisar
+ healing

För att läsa av ditt djur behöver jag följande:

+ ett nytaget kort där djurets ögon syns. Djuret får gärna titta in i kameran
+ uppgift om namn, ålder samt hur länge du haft djuret

Kanalisering eller läsning

Du kan beställa en skriftlig läsning av dig själv.


et-wh800Exempel på det jag tittar på:

+ personlighet: egenskaper – styrkor, svagheter
+ hälsa – OBS inga medicinska diagnoser
+ ursprung
+ guider, änglar
+ budskap

För att läsa av dig behöver jag följande:

+ ett nytaget kort där ögonen syns. Gärna där du tittar in i kameran
+ uppgift om vad du vill att jag tittar speciellt på.

Healing

För healing, se Stjärnchakrahealing och Avancerad Stjärnchakrahealing.

Välkommen

Du når mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Följ mig på instagram: @lifecoachlena


Spread the love