Livsvägledning hos Lena Ellingsson

Lena

Ett livsvägledningssamtal hos mig innebär att jag lyssnar till var du är just nu i livet och vad du brottas med.

Jag hjälper dig att hitta dina egna svar på frågor som bara du kan veta genom att ställa icke ledande frågor. Konkreta frågor som t ex praktiska saker kring ditt liv och ditt företag kan jag också hjälpa dig med. Min erfarenhet av både företagande, marknadsföring – framförallt på Facebook – och livs- och hälsofrågor täcker upp en hel del. Vi fokuserar mycket på var du befinner dig idag och vart du är på väg.

Jag är utbildad inom tekniska områden samt en hel del personlighetsutvecklande ämnen och jag har av det utvecklat mitt eget sätt att jobba. Samtalen kan ha en andlig inriktning men det är du som är den viktiga i samtalet och bestämmer vad samtalet ska handla om.

Du kan välja tre olika sätt att samtala med mig: träffa mig personligen, ringa mig per telefon eller via skype. Vilket passar dig bäst?

Boka ett vägledningssamtal med mig. 

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

Tagged with →  
Share →
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin