Livsvägledning hos Lena Ellingsson

Spread the love

Livsvägledning hos Lena Ellingsson

Ett livsvägledningssamtal hos mig innebär att jag lyssnar till var du är just nu i livet och vad du brottas med.

Jag hjälper dig att hitta dina egna svar på frågor som bara du kan veta genom att ställa icke ledande frågor. Konkreta frågor som t ex praktiska saker kring ditt liv och ditt företag kan jag också hjälpa dig med. Min erfarenhet av både företagande, marknadsföring – framförallt på Facebook – och livs- och hälsofrågor täcker upp en hel del. Vi fokuserar mycket på var du befinner dig idag och vart du är på väg.

Jag är utbildad inom tekniska områden samt en hel del personlighetsutvecklande ämnen och jag har av det utvecklat mitt eget sätt att jobba. Samtalen kan ha en andlig inriktning men det är du som är den viktiga i samtalet och bestämmer vad samtalet ska handla om.

Du kan välja tre olika sätt att samtala med mig: träffa mig personligen, per telefon eller via skype alt zoom. Vilket passar dig bäst?

Boka ett vägledningssamtal med mig. 

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love