Mirakelmässanokt17

Mirakelmässan 7 och 8 oktober 2017 i Umeå

Spread the love

Dags för Mirakelmässan igen, du hittar mig där 7 och 8 oktober 2017

MirakelmässanNu har du chans igen att träffa oss som jobbar med hälsa, personlig och andlig utveckling. Du kan gå på föredrag, seanser, det finns prova-på och försäljning. Hos mig finns prova-på och försäljning.

 

 

 

Mirakelmässanokt17Kom och möt mig i min monter och prata om personlig och andlig utveckling med mig och mina assistenter. Köp prognoser för 2018. Du kan boka tid för att prova-på horoskop eller numeroskop. Det finns också några  stjärnteckentavlor kvar, de är handmålade på papyrus och uppsatta på svart passepartout samt har en clipsram. Du får också en gåva.


Köp presentkort
för din egen del eller för att ge bort, kanske i födelsedagspresent eller julklapp. Passa på för nu är det specialpriser, både pga mässan men också för att mitt företag fyller 7 år. Betala nu och boka sedan.

Här kommer mina specialpriser

TIS7årVar är mässan?
Den är på Umåker, Travet på Rödbäck i Umeå

Vilka tider är det öppet?
Samma tider både lördag och söndag, 10:00 – 16:00.

Hur tar jag mig dit?
Det går gratis bussar från Scandic Plaza. Se tider här.

Vad kostar inträdet?
Ingenting. Det är gratis den här gången för att Mirakelmässan firar ettårsjubileum. Bra va!

Vilka föredrag och seanser är det?
Det hittar du här.

Du når mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Följ mig på instagram: @lifecoachlena


Spread the love