coincidentthumb

Bara slumpen eller är allt som händer förutbestämt?

Spread the love

coincidentwebHar du undrat över om det finns någon slump eller om allt som händer är förutbestämt?
Det har jag, många gånger.
När jag upptäckte att det fanns en viss synkronicitet i det mesta började jag forska och leta efter svar på om det var bara slumpen eller om allt var förutbestämt.

De svar jag fann var att vi alla föds med en viss väg som det är tänkt att vi ska gå. Inte alla detaljer är fastslagna utan bara vissa huvuddrag. Vi får tecken hela tiden under våra liv för att hjälpa oss att välja rätt väg. Det är inte alltid den lättaste vägen som vi dras mot men oftast den bästa för att vi ska lyckas med temat i vårt liv. De tecken vi får sägs ibland komma från vårt inre, vårt högre jag, från Gud, Änglar eller andra väsen. Jag tar ingen ställning här utan låter var och en känna själv vad som känns bäst. Vad jag däremot har funnit väldigt användbart är vissa tekniker för att tolka tecknen. Vi kan också vara uppmärksamma på djur, färger, ljud och ord som kommer i vår väg. Det finns uppslagsböcker för drömmar, djur och färger och de kan vara spännande och intressanta men det är viktigt att vi kommer ihåg att det är någon annan som har skrivit dem. Du är expert på dig själv, ingen annan. Texter från olika musikstycken kan gripa tag i oss och väcka minnen liksom personer vi möter säger något speciellt. Tre exempel på vanliga tekniker som tolkar tecken är Numerologi, Astrologi och Tarotkort. Jag använder mig av Numerologi, Astrologi, Regressionsterapi och vägledande samtal.

I dagarna har jag åter blivit påmind om hur mycket tecken vi får på att det finns en tanke bakom. För elva månader sedan flyttade jag ut men nu flyttar jag in igen på Leia Företagshotell på Storgatan 43 i Umeå. I samband med det här tänkte jag ha Öppet Hus i dagarna två och rabatter mm. Efter dagen då allt blev bestämt och jag håller på att somna så slår det mig flera saker.

Jag kommer åter till Leia företagshotell efter 11 månader: min Numerologiska Livsväg är 11
Öppet Hus under dagarna 5 och 6 februari: min Numerologiska Själssiffra och min Yttre Personlighetssiffra är 5. Och 5 + 6 = 11
Jag fyller år dag 8: 6 februari = 6 + 2 (februari månad) = 8
Månad februari, dvs 2: min Livsväg 11 reducerad till 2, dvs = 1+1=2

Är det bara slumpen? Det tror jag inte.

Dagen då allt blev bestämt var dessutom en dag med nymåne i Vattumannen, en nymåne som dessutom var en mörkmåne, eller en supermåne. Mörkmåne innebär att det är en andra nymåne samma månad och ett perfekt tillfälle att reflektera vad som har hänt sista tiden och släppa taget om gammalt. Nymåne i Vattumannen står för början på en ny måncykel i frihet och med spännande idéer. Här kan man vara djärv och följa sina spännande och, som andra ibland ser, omöjliga drömmar. Om man ska bana ny väg gäller det att göra något nytt och okänt. Banbrytningar och uppfinningar skapades inte av konservativa utan av de som vågar bryta mönster och testa nya spännande vägar. Drömmar är hörnstenar till utveckling.

Jag ser med spänning fram emot min nya tid på Leia företagshotell, med både gamla och nya hyresgäster. Även om jag befinner mig i samma rum som tidigare så är det med en ny rumskamrat. Hon fanns på Leia redan första gången jag kom dit och har blivit en nära vän.

Vad har du för erfarenhet av slump eller synkronicitet?

Har du svårt att se tecknen i ditt liv?
Boka tid för ett vägledande samtal

Vad är ditt Livstema?
Boka tid för en horoskopkonsultation eller beställ ditt Numeroskop

Har du vägarna förbi Leia företagshotell i Umeå 5-6 februari är du varmt välkommen att besöka mig på Öppet Hus.

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Besöksadress varje onsdag: Leia Företagshotell, Storgatan 43 1tr, Umeå
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

 


Spread the love