Har Ljuset vunnit?

Spread the love

Har Ljuset vunnit?
Har du tappat hoppet om en fantastisk framtid?
Tror du att verkligheten ser ut som den gör?

Tvivlar du på att Ljuset har vunnit eller svarat ”ja” på fråga två och tre bör du fortsätta läsa.

Har Ljuset vunnit? Ja, Ljuset har vunnit. Ljuset har redan vunnit.
Det som pågår nu är en kamp mellan det goda och det onda. Ett krig, faktiskt det tredje världskriget, som till största delen sker med information och desinformation.

Det som pågår kan kallas 5D schack och striden utvecklar sig genom drag och motdrag. Det kan se ut som ena parten håller på att vinna och åskådare räknar med att striden ska vara slut inom X antal drag. Men så sker något som gör att beräkningarna faller.

Så här har det varit ett tag, i kampen mellan det goda och det onda. Så såg det ut som de goda var på väg att vinna. Först var ett viktigt datum den 3 november, så 21 december, 6 januari och när 20 januari kom och gick och inget hände till de godas fördel, verkade det som om det blivit schackmatt för det goda. Det onda verkade ha vunnit. Många tappade hoppet, även ljusarbetare.

Striden pågår än
Ja, striden pågår än. Men mer i det dolda. De godas huvudman – Herr Trump – är fortfarande ledare för det stora landet i väster. Han har bara låtit militären i hemlighet ta över ledningen så att det ska se ut som att han avgått. Det här är en viktig strategi i både krig och schack: gillra en fälla, låtsas som om man håller på att besegras och sedan slå till. Fällan beräknades slå igen någon av de tidigare nämnda datumen men de ondas motdrag har förlängt tiden innan fällan kan slås igen. Fler saker har dykt upp som måste undersökas, säkras bevis för, och det gör att det drar ut på tiden.

Vårt hopp ger energi till det goda
En sak till som gör att det drar ut på tiden är den minskade energin då många har gett upp hoppet. Energin från alla som tror på att de goda ska vinna har minskat drastiskt. De goda får jobba hårdare själva och då flyttas tiden när fällan kan slå igen framåt.

Det här gäller framförallt energin från oss ljusarbetare, ljuskrigare, starseeds eller vad du kallar dig. Vår energi är stark. Låt de goda få tillgång till den.

Våga tro på att de goda har vunnit
Men hur ska jag tro på att de goda har vunnit?
Här är ett tips.

Likna det som sker med en graviditet.
Du bara vet att en fantastiskt underbar varelse växer i moderns sköte. Men du vet inte när den här unika personen kommer att se dagens ljus. Bara på ett ungefär.

Precis så här ser jag det. Jag var så nära att tappa hoppet den 20 januari men något inom mig vägrade ge upp. Men hur skulle jag återfå hoppet? Då mindes jag. Här kommer en beskrivning av något privat ur mitt liv som fått stor betydelse för mig.

1995 levde jag tillsammans med den man jag ville dela resten av mitt liv med. Så säger han att han måste flytta ifrån mig för han tror inte på att vi har ett liv tillsammans. Jag blev förkrossad. Vi hade flera samtal och jag grät mycket under tiden han väntade på en ledig lägenhet.

Så en morgon, när jag ligger ensam i sängen och gråter hör jag en röst inom mig:

– Ni blir ett par igen

Vad var det där? Jag blev nästan rädd. Hur är det möjligt? Nej, det kan inte vara sant. Vårt liv tillsammans är ju slut.

– Ni kommer att bli ett par igen

Rösten återkom. Kraftigt och lugnt. Efter en stund landade den i mig och jag började tro. Jag var fortfarande väldigt ledsen men jag hade fått ett hopp.

Mannen i mitt liv flyttade. Det var jobbigt. Men jag slutade aldrig tro. Vi träffades ofta, hade svårt att vara ifrån varandra och jag slutade aldrig tro. Jag berättade inte för honom om min tro att vi skulle bli ett par igen. Förrän vi blev det. Ja, vi blev ett par igen. 5 år senare och ytterligare 5 år senare gifte vi oss. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Samma känsla nu
Jag känner igen känslan av att tro på något så starkt att den inte kan lämna mig även om det verkar hopplöst. Känslan nu är lika stark nu som den jag fick 1995. Men den här gången kommer det inte att ta år för de goda att slå igen fällan, en gång för alla, det handlar om veckor och dagar.

Din hjälp och attraktionslagen
Dra nytta av attraktionslagen och hjälp de goda att slå igen fällan. Alla ni som tror att Herr Tr har förlorat, att de goda har förlorat: det är dags att hitta tron och hoppet. Här är ett sätt du kan göra det på:

Tänk dig att det är klart
Tänk dig att allt är över, fällan har slagit igen, de goda har synligt vunnit och vi får veta allt. Herr Tr blir officiellt ledare för landet i väster, Gesara aktiveras, alla restriktioner tas bort, mediciner som gör oss friska utan biverkningar blir tillgängliga, det blir fred i världen och vi får tillgång till teknik som underlättar vår vardag så vi kan leva ett mer harmoniskt liv. Vi får en livskvalitet som aldrig förr. Vad känner du när du läser det här? Tänk dig att du lever i det som jag räknade upp. Vad känner du? Det är kraften i känslan som är poängen i attraktionslagen. Det är kraften i din känsla som kommer att dra datumet närmare oss, datumet när fällan för de onda slår igen. Kan du göra det? Om vi alla gör det får de goda tillgång till en ofantligt stor kraft och vi kan snabbare se resultatet.

Tänk inte på detaljerna
Tänkt inte på att få bevis för att saker och ting händer. Jag lovar dig att det sker massor av positiva ting som kommer att bli offentliga sedan. Vill du ha bevis som också ger de onda information som kan hjälpa dem?

Din tro på och känsla av att de goda redan har vunnit är ditt starkaste vapen. De ondas vapen är information genom politiker och media. Tro inte på dem för de gör allt för att du ska tappa modet, hoppet och helst bli rädd. De onda vet vilken styrka det finns i att tro, det är därför de vill få oss att tappa tron. När vi blir rädda är vi lättare att styra och de kan införa ohälsosamma regler (t ex bära ansiktsmask, att inte kramas) och restriktioner (att inte få träffa varandra). Det här är olagligt och de ansvariga kommer att ställas inför rätta för brott mot mänskligheten, se länk nedan. De onda vet att deras spel är över och försöker skapa så mycket oreda de kan. De kan till och med försöka få oss att tro att det kommer ett kärnvapenkrig. Utlyser de undantagstillstånd pga hot om kärnvapenkrig så vet du att det är ren och skär bluff.

Tro på att de goda har vunnit
Så tro på att de goda vinner, att de redan har vunnit. Det har redan skett med hjälp av våra stjärnbröder och stjärnsystrar. Våra stjärnsyskon vaktar händelseförloppet och kommer att se till att ingen använder kärnvapen.

Vi är mitt i uppstigningen till femte dimensionen. Energierna är otroligt starka och många av oss har uppstigningssymptom. Vi bör lägga vår energi på att ta hand om oss själva och vår fysiska kropp för den här uppstigningen är unik. Den har aldrig skett i mänsklighetens historia och inte heller i vårt universum. Det är därför våra stjärnsyskon är här för att hjälpa oss. Det unika i den här uppstigningen är att vi ska ”ta med oss” vår fysiska kropp och det är det som ger alla dessa uppstigningssymptom. Tidigare uppstigningar till 5D på andra planeter har inneburit att de lämnat sin fysiska kropp.

Låt inte de onda fortsätta att skapa oro och rädsla i oss. Ge dem inte den tillfredsställelsen. Tro på att de goda vinner, att de redan har vunnit. Använd dig av din kraftfulla känsla att det är så. Desto snabbare får vi den officiella bekräftelsen.

Det är nu din kraft verkligen behövs
Det är nu du verkligen behövs, det är nu din kraft verkligen behövs. Tillsammans är vi starka, starkare än de onda.

W (were)
W (we)
G (go)
1 (one)
W (we)
G (go)
A (all)

Länk till utredning om brott mot mänskligheten. Klart att tas upp i domstol. Med svensk text
https://mailchi.mp/8b8a70b696a1/coronapandemin-ett-brott-mot-mnskligheten?fbclid=IwAR3aYUUOe1oKIs5siJ7lsy13PbnJaq-cB27L8WQjIKbvzo-vE-eew3hewzg

/Lena Ellingsson, The Inner Source
Umeå 26 februari 2021

Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på Telegram: Peaceful Warrior
Jag finns på MeWe: Lena Ellingsson


Spread the love