PageLines- InnerSource5.jpg

Jubileum, Mirakel och Uppstigning

Spread the love

Jubileum, Mirakel och Uppstigning, det är ord som kan beskriva oktober 2017.

Jubileum för att mitt företag The Inner Source fyller 7 år, missa inte erbjudandena som kommer, Mirakel för att jag kommer att medverka i Mirakelmässan och Uppstigning för att Eva och Enya Twinflame kommer till Umeå för att hålla workshop i Uppstigning och dela med sig av sin Twinflamehealing. Missa inte det.

Jubileum
PageLines- InnerSource5.jpgThe Inner Source fyller hela 7 år den 1 oktober och den dagen inleds en 8 dagar lång period av specialerbjudanden. Varför 8 dagar? Min första tanke var att ha lika många dagar som företaget fyller, dvs 7 st, men då jag är på Mirakelmässan 7 OCH 8 oktober passar det bäst att ha den åttonde oktober också. Alla kan ta del av erbjudandena, du som är Umeåbor likväl om du befinner dig i Australien då jag jobbar via telefon, skype samt på distans när det gäller min Stjärnchakrahealing. Välkommen att ta del av mina erbjudanden.

 


Mirakelmässan

Mirakelmässan går av stapeln 7-8 oktober och Mirakelmässan firar 1 år. Firandet visar sig t ex i gratis inträde och gratis bussar till mässplatsen på Travet, Travbanevägen 50 Röbäck, Umeå. Här finns jag vid min monter och tar emot för vägledning via horoskop och numeroskop. Du kan också köpa prognoser och presentkort. Jag har också kvar några enstaka stjärnteckentavlor. Besök min monter och prata med mig om livet och mina tjänster: Astrologi, Numerologi, Regressionsterapi och Stjärnchakrahealing. Astrologi och Numerologi passar lika bra för dig, dig och din partner, dina djur, dina barn som för ditt företag. Läs gärna mer om mina tjänster genom att följa länkarna.

Uppstigning
EvaEnyaTwinflameEva och Enya Twinflame kommer till Umeå 14-15 oktober och har sin workshop Uppstigning på lördagen samt delar med sig av Twinflamehealing, musik och meditationer på söndagen. De kommer bl a att berätta om vad uppstigning innebär, uppstigningssymptom, DNA-aktivering, tips och tekniker för att behålla en hög frekvens, medvetandets expansion från 3D till 5D och mycket mycket mer. Missa inte det. Här kan du läsa mer om Eva och Enya Twinflame och deras fantastiska bok.

Oktober 2017 kommer att vara en intensiv och mycket spännande månad. För mig i alla fall. Hoppas det blir det för dig också. Jag hoppas vi ses.

Du når mig bäst via epost på: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Följ mig på instagram: @lifecoachlena


Spread the love