Kristusportalen 12 december 2020

Spread the love

Kristusportalen och kärleksportalen 12 december 2020 är mycket stark

Slöjan mellan dimensionerna är tunna

Slöjan mellan dimensionerna är tunna. De är de alltid den här tiden på året men i år det extremt. Portal på portal öppnas och idag är det dags för den som kallan Kristus- och kärleksportalen. Den kommer för att hjälpa oss att rensa lägre energier, karma, sår från många livstider. Hela helgen, över Lucia till 14 december strålar enormt kärleksfull Kristusenergi över oss. Den 14 december är det nymåne och solförmörkelse (synlig i Sydamerika) i det föränderliga visionära eldtecknet Skytten. Kristusenergin visar sig gyllene för mig och jag har alltid älskat guld och guldfärgen.

Gå på djupet i vårt inre

Nu går vi verkligen på djupet i vårt inre. Låt det ske. På ett sätt är samhällsrestriktionerna rätt bra i det sammanhanget. Den påstådda orsaken stämmer absolut inte utan är den gamla maktstrukturens försök att kuva den enskilda människan. En orolig och rädd människa är en lättledd människa. Då kan nya restriktioner lätt införas genom att skylla på din och andras säkerhet.

Vi är otroligt starka

Vi är otroligt starka, det är därför de vill hindra oss. Hindra oss att utvecklas. Hindra oss att se sanningen, bli uppmärksam på de höjda frekvenserna på Jorden som snabbt utvecklar oss till både kropp och själ. Men de lyckas inte, de kan inte, för ljuset har redan vunnit.

Sätt att hindra oss från att utvecklas

Munkavle, kemikalier på händer och insprutat i kroppen är för att hindra oss att se sanningen. Det sägs att sanningen ska göra oss fria och det gäller även nu. När det inte räcker med att hindra oss från att träffas personligen, hindrar de information om sanningen att nå oss via etern. Det finns ett namn för det. Censur. I vårt land Sverige, har vi länge haft yttrandefrihet men den har sakta tagits ifrån oss för att i år bli riktigt omfattande. Vissa saker går inte att hitta på nätet längre, informationen stoppas för att nå oss.

Metoderna fungerar inte

Men metoderna att försöka hindra mänsklighetens utveckling misslyckas. Det är dags för oss att säga ”nej”. Använd dagarna 12, 13 och 14 december till att införliva de högre frekvenserna i din kropp oh ditt sinne. Vila mycket, meditera gärna, drick vatten och se till att få tillräckligt med sömn. Vi förbereds för den ännu kraftigare portalöppningen vid vintersolståndet 21 december. Efter den finns verkligen ingen återvändo, 5D kommer med stor kraft.

Var inte rädd

Var inte rädd för allt som makthavare och media skräms med. De har förvridit sanningen för att försöka hålla oss tillbaka. Men de kommer inte att lyckas. Det är inte på långa vägar så allvarligt som de vill få oss att tro. Gå in på Statistiska Centralbyrån, scb.se, och kolla själv.

Dra fördel av restriktionerna

Så använd restriktionerna till din egen fördel. Hjälp kropp och sinne att anpassa sig till de nya frekvenserna, tänk på att syre är nödvändigt för en frisk kropp (munskydd hindrar syreupptaget) och tro på den fantastiska framtiden vi går till mötes. Det gör jag.

Ta hand om dig

Ljus och kärlek

Lena Ellingsson, a Peaceful Lightwarrior

Du når mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson


Spread the love