Vattumannens tidsålder

Spread the love

Nu är Vattumannens tidsålder här. Äntligen.

Vi har nu definitivt klivit över tröskeln till Vattumannens tidsålder. Det skedde vid stora Kristusportalens öppning vid vintersolståndet 21 december 2020. Nu finns det ingen återvändo, vi är i den energi mänskligheten kommer att vara i under de närmaste 2000 åren. Vi skulle egentligen ha gjort det här steget vid Millennieskiftet men då hade inte uppvaknandet hunnit nog långt, vi behövde mer tid på oss. Nu går vi från dualismens 3D och global gemenskap till enhet i 5D och galaktisk gemenskap.

Frekvensökning och uppstigningssymptom

För att förbereda oss för de ökade frekvenserna i Vattumannens tidsålder och 5D har vi gradvis fått energier till oss med allt högre frekvenser och ökningen har accelererat ju närmare portalöppningen vi kom. Energierna slutar inte nu att öka men de kommer, förhoppningsvis, inte att bli så snabba. Vi kommer sakta att vänja oss vid de nya energierna och alla uppstigningssymptom kommer att bli lättare att hantera för att slutligen försvinna. Uppstigningssymptom som är vanliga är enorm trötthet, svårt att sova, huvudvärk, yrsel, tinnitus, öronsusningar, influensasymptom, mag- och tarmproblem, värk i muskler och leder, orkeslöshet, ont i käkarna, starka känslor, gamla minnen kommer fram osv.

Lättare att andas

Vi är många som har haft det jobbigt på olika sätt, haft svårt att leva i 3D-världens tunga energier. Nu börjar vi få lättare att andas. Vi får lättare att släppa taget om gamla minnen och vanor, vi kan lättare ta avstånd från samhällets kaos. I samband med portalöppningen 21 december blev jag, mitt i all extrem trötthet och värk, så euforisk och lycklig. Ju närmare vi kommer 5D desto mer harmonisk kommer vi att bli pga att vi går mot enhet och lämnar den tunga separationsuppfattningen och dualismen. Vi går till enhet och kommer att bli mogna att ingå i den galaktiska familjen på ett aktivt sätt.

Tidsåldrar

En tidsålder sträcker sig över 2000 år och varje tidsålder har sin profet. Under Oxens tidsålder var det Abraham, under Vädurens tidsålder var det Moses och under den tidsålder vi nu lämnat bakom oss – Fiskarnas tidsålder – var det Jesus Sananda som var profet. Vattumannens tidsålder får två profeter, Saint-Germain och Lady Portia.

Saint-Germain och Lady Portia

Saint-Germain

Saint-Germain, St Germain, greve Saint-Germain är en uppstigen Mästare av 7:e strålen. Hans senaste inkarnation var som greve Saint-Germain i Frankrike, därav hans namn. När han föddes är oklart och enligt vissa källor avled han 1784. Under sin levnad ska han ha varit av kungligt blod, kunnat många språk flytande, mycket kunnig inom många områden och umgåtts vid många hov i Europa. Han lär ska ha varit god vän med Sveriges kung Gustav III. Han står för Violetta Flamman som är en otrolig hjälp vid rening och skydd. Något jag tycker är väldigt intressant var att han la grunden till Nesara/Gesara – det som kommer att vara hela världens ekonomiska system inom kort – bl a genom att starta Saint Germains Världsfond. Några kända tidigare inkarnationer han haft är Josef – Jesu fader, Merlin, Shakespeare och Christopher Columbus. Han jobbar ofta tillsammans med Jesus Sananda och Ärkeängeln Michael. Saint-Germain älskar att hjälpa ljusarbetare och bistår gärna med rening, skydd och när vi ska jobba med livssyfte, har auktoritetsproblem och behöver guidning av något slag. Saint-Germains tvillingflamma är Lady Portia.
Här hittar du mer om Saint-Germain.

Lady Portia


Lady Portia är en uppstigen Mästarinna som varit översteprästinna i Rättvisans tempel på Atlantis. Hon vill hjälpa oss att hitta balans mellan hjärta och hjärna och släppa karma. Hon strävar efter att hjälpa oss med att få slöjan framför våra ögon att falla för då kan vi inte längre ignorera den kunskap vi bär med oss och vad vi förberetts för under lång tid.

De här två uppstigna Mästarna är verkligen väl värda att vara profeter för Vattumannens tidsålder och hjälpa oss in i 5D, frihetens och rättvisans tidsålder.

Hur etablerar vi 5D snabbare?

Vi etablerar 5D snabbare genom att hjälpa andra inse det viktigaste: att släppa rädslan. Det är rädslan som håller oss kvar i 3D och speciellt vi ljusarbetare bör hålla oss ifrån den så gott det går. Så fort vi går in i rädsla sänker vi vår frekvens och är inte till hjälp, varken för oss själva eller andra.

En ljusarbetare påverkar omkring 72 000 icke-vaknade individer under ett år, bara genom att hålla hög energifrekvens. Det är säger Elizabeth April. Hon har också delgett en del verktyg för hur vi håller frekvensen och jag ska försöka förklara dem. Du kan fördjupa dig i hennes video här.

Olika verktyg

Här kommer lite olika verktyg som enligt Elizabeth April är bra för att hålla frekvensen i en orolig värld. I Vattumannens tidsålder blir tanken tydligt skapande och det märks så väl nu. Genom att tänka och hålla frekvensen skapar vi den nya Jorden. Om du tänker och känner rädsla projicerar du den utåt och drar till dig sådant som gör att du får fortsätta känna rädsla.

Energierna som förstärker tankens skapande är både fysisk och dimensionell. Planeterna i vårt solsystem har placerat sig så att de förstärker de portaler på vår Jord som öppnas. De öppnade portalerna hjälper oss att förverkliga den nya värld vi vill leva i. Den här energin, och allra speciellt tiden mellan 21 december 2020 och 11 januari 2021, blir vår kraft större. Den här tiden på året är alltid slöjorna mellan dimensionerna extra tunn så vi får hjälp att skifta tidslinje.

Skifta tidslinje

Det finns ingen tid. Egentligen.
Men för att förstå kan vi kalla olika livsvägar för mänskligheten för tidslinje. Vi har bytt tidslinje ett par gånger under 2020, senast 21 december 2020.

Ju fler som vaknar desto mer harmonisk tidslinje hamnar vi i. Vi har lämnat de tidslinjer som skulle ha inneburit mer våld och begränsning. Vi är nu i en tidslinje där vi slipper inbördeskrig och obligatoriska vaccinationer.

Hur gör vi då för att skifta tidslinje?

För det första:
Vi behöver TRO att allt är möjligt.

För det andra:
Vi behöver sätta intentionen (målet) för det mänskliga medvetandet högt och bestämma oss för att vi är redo för det här nu.

För det tredje:
Var i din egen frekvens, låt dig inte påverkas av världen utanför.

”Ju mer du visar kravlös kärlek i vår verklighet desto mer hjälper du till att höja den totala mänskliga vibrationen”. Elizabeth April. Fritt översatt av mig.

Så var i din högfrekvens-”bubbla” så mycket du kan. Ta hjälp av likasinnade så att ni hjälps åt att hålla frekvensen. Låt dig inte provoceras av media eller gå in i diskussioner med dem som inte vaknat. De kan inte vakna förrän de själva vill. Du hjälper dem bäst genom att vara i den högsta frekvensen du kan. Undvik rädsla. Sträva efter glädje, lugn, frid, harmoni och kärlek. Det är frekvensen för 5D och Vattumannens tidsålder.

Håll ditt ljus.

Håll din frekvens.

Vill du ha kontakt med mig når du mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Min helt andliga hemsida med kanaliseringar och min healing är här: innersource.se

Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson


Spread the love