November, möjligheternas månad eller bara mörk och dyster?

Spread the love

Tycker du att november månad är mörk och dyster? Eller är det möjligheternas månad?

autumn-sky-webI många år har jag tyckt att november är mörk och dyster. Att bo i norra Sverige innebär att det är mörkt mer än tolv timmar per dygn den här tiden på året. När snön kommer lyser det upp lite men innan dess är det väldigt mörkt och dystert. Nu tänkte jag försöka ändra på min syn på november och använda mina verktyg, som jag hittat på min resa inom mig själv, se om jag kan hitta vägen till månadens möjligheter för mig. Jag tänker närmast på att affirmera positivitet, använda attraktionslagen och se om dess effekt fungerar på min syn på november också. Välkommen att följa med och testa. Nu börjar vi.

Vad som är negativt och jobbigt med november kan vi nog nog lätt räkna upp. Det glömmer vi i det här testet. Vi letar efter vad som är positivt i stället. Vad finner vi då? Jo, naturen och vi har haft en vår, sommar och höst. Det är dags att vila på krafterna inför vårens aktiviteter. Vad kan vi då göra för produktivt under november? Jo, den är fantastisk till att ta hand om sig själv och hjälpa andra när det behövs. Frånvaron av yttre ljus gör att vi kan hitta vårt inre ljus mycket lättare. Vi blir inte så bländade och distraherade av yttre intryck. Du har så mycket ljus, kärlek och värme inom dig och när du hittar det här har du en outsinlig källa till kraft och inspiration.

Dra ner på det elektriska ljuset, tänd ett stearinljus och kryp upp i favoritfåtöljen. Sätt gärna på en lugn cd och blunda. Fokusera på hjärtat och på kärleken som bor därinne. Dyker det upp tankar, låtsas att de är små moln som seglar i ditt inre och sen seglar bort. Mys en stund och brygg sedan en god kopp te och fortsätt att mys.

Nr11Sen kan man titta på månaden novembers siffra 11. Det är numerologisk en elitsiffra, eller som jag kallar den, Mastersiffra. Siffran 11 står för inspiration och den är till för att hjälpa andra. Det är dessutom nymåne i Skorpionen (11 grader) den 3 november. Energin utifrån är som störst och du får mycket hjälp med att bli herre eller Master över och få förutsättningar för att förbättra något område i ditt liv. Är du född den 11:e i månaden, född i november eller har siffran 11 i Livsväg, Själssiffra, Yttre Personlighet eller Ödesväg så har du ett högre syfte med din inkarnation. Alla är här i syfte att utveckla sig själv men med en 11 är du också här för att hjälpa andra, inspirera andra, i deras utveckling. Visst låter det spännande?

Intuition, balans genom kunskap på flera plan
Är du en 11 är det tänkt att du ska leva ett unikt liv där du provar på det mesta. Du bör också praktisera ”älska din nästa såsom dig själv” och använda det som ett valspråk för dig själv.
Din starka intuition är till stor nytta när du söker kunskap och inspiration. Elvan vibrerar med en av de svåraste energierna för dess krav är att allt ska ha hög kvalitet, hela tiden. Du behöver lära dig tålamod samtidigt som du ska kunna göra snabba beslut. Balans bör råda mellan det materiella/fysiska livet som du behöver ta hänsyn till, och det inspirerande andliga livet som är till grund för din förståelse för dig själv.
Du kan ha framgång inom vetenskap för alla nya uppfinningar som t ex lasern, antigravitationsforskningen, Kirlian-fotografering eller annan elektronik kan intressera dig. Du kan också välja att bli astronom eller astrolog eller forskare inom den bibliska världen. Kanske blir du lärare eller en filosofisk författare. Du är unik och kreativ och borde kunna bli en inspirerande talare.
Elvan är en esoterisk Mastersiffra med andlig överton. Den inbegriper mod, kraft och stark ledarskapstalang. Men inte för att dominera. En sann Mästare tjänar.
Vad tycker du om november?

Här kan du räkna ut din Livsväg.

Du kan beställa Numeroskop från mig för att få veta din Själssiffra, Yttre Personlighet och Ödesväg för 500 kr. Övriga Numeroskop hittar du här.

Du når mig på e-post lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Jag finns på facebook https://www.facebook.com/lena.ellingsson

Gilla min sida på facebook Inner Source https://www.facebook.com/pages/Inner-Source/170498349675434


Spread the love