Skapa ditt eget liv

Spread the love

Skapa ditt eget liv, som du vill ha det

 

Trivs du med ditt liv eller finns det saker du vill ändra på? hoppa in i ljuset

Har du funderat över hur ditt liv skulle kunna bli bättre?

Tror du att du själv kan bestämma hur det ska bli?

Ja, det kan du. Du kan skapa ditt liv själv. Du kan bestämma allt utifrån de förutsättningar du är född med och det som vår värld förser oss med. Vill du dela livet med en eller flera andra personer minskar dina möjligheter att själv bestämma allt. Ni behöver samarbeta och kompromissa.

Attraktionslagen visar oss att vi kan skapa vårt eget liv som vi vill. Det vi tänker på och lever i känslan av, det drar vi till oss. Om vi skulle sätta lagen på prov så tror jag nog att alla kan skriva under på att den fungerar.

Jag blev övertygad om att den fungerar våren 2000, och då visste jag inte att det fanns något som kallades Attraktionslagen. En natt i maj drömde jag en dröm som gjorde det hela så tydligt. En dröm, som var så mycket mer än en dröm.

Jag drömmer att jag är väldigt irriterad och går in i ett rum och fram till ett fönster. Där utanför finns bland annat en buske. Irriterat tänker jag att jag är så arg att busken skulle kunna brinna. Då börjar busken brinna!

Nu blir jag lite rädd och tänker att det var ju synd på busken och önskar att det slutar att brinna. Då slocknar elden och busken ser ut som förut!

Jag tänker: vad är det som står på? Vad har jag för krafter? Nej, jag har nog bara inbillad mig det hela. Jag försöker igen. Jag tänker att det ska börja storma. Det börjar storma utanför fönstret!

Jag tänker att det ska bli vindstilla. Det blir vindstilla!

Jag blir alldeles förvirrad. Det här är väl inte sant? Måste testa mer, jag är inte övertygad än. Jag tänker att det ska dala ned en vacker hökfjäder framför fönstret. Det händer ingenting.

Då ber jag till Högre Makter att det ska komma en hökfjäder. Det händer fortfarande ingenting.

Jaha, det var bara inbillning alltihop, tänker jag. Jag ska inte tro att jag är något. Då hör jag plötsligt en dånande stämma. Den går igenom märg och ben, vibrerar i varje cell av min kropp och genomsyrar hela min existens. Den låter bestämt och något humoristisk men inte arg. Rösten säger:

– Du får väl lugna ner dig lite. Allt går att fixa men allt går inte fixa direkt.

Innan rösten har bedarrat glider en mäktig vit strålande varelse in framför fönstret. Den kommer från vänster och varelsen har i handen en nykläckt hökunge. Hökungen är naken och utan fjädrar.

Den här drömmen gjorde det klart för mig att vi skapar vårt eget liv. Det vi tänker och känner drar vi till oss. Tänker vi på trevliga saker, så drar vi till oss trevliga saker. Tänker vi på otrevliga saker, så drar vi till oss otrevliga saker. Det går aldrig bekämpa något vi inte vill ha. Försöker vi, så behåller vi det. Av den här anledningen stöttar jag aldrig något som kämpar mot något – mot krig, mot cancer, mot terrorism osv. Men är det någon som jobbar för något – för fred, för hälsa, för trygghet osv, då hänger jag med. Förstår du skillnaden? Poängen är att vi ska gå in i känslan av att redan göra eller ha sakerna. Det är det som drar till oss det vi vill ha. Och om många jobbar tillsammans för något, blir det väldigt kraftigt.

Så tro att du är nåt, skippa jante-lagen för den har gjort sitt och den har verkligen satt tillräckligt med spår. De här spåren behöver vi plöja ner, gödsla med kärlek och sätta nya frön. Vi behöver så frön som hjälper oss att inse vårt eget värde och vår potential. Jag är så tacksam för alla våra nya barn som är födda med den nya tidens tankesätt. Måtte vi inte lära dem något annat, bara för att vi är rädda för så mycket. Låt dem istället lära oss hur vi ska leva, se på livet och oss själva.

Vill du ha hjälp att tyda skyltarna som står vid din vägkorsning i livet?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig.


Spread the love