Välja lämplig personlig utveckling

Spread the love

Att välja lämplig personlig utveckling

thinking-webHur väljer man lämplig metod?

Hur hittar man information om olika metoder att utveckla sig själv på?

Enklaste sättet är att kolla vad som finns på marknaden, kanske prata med vänner. Samla information om det som drar till dig din uppmärksamhet mest.

När du har ett antal så gör följande:
Ta en metod i taget och var noga med att observera vad som händer i din kropp när du läser om metoden. 

Får du positiva, negativa eller inga speciella känslor alls? 

De metoder som får positiva reaktioner är lämpliga att börja med.

De andra kan vara lämpliga sedan. Du kan undersöka dem igen efter ett tag.

Det viktiga är att verkligen känna för det du vill göra. Är det rätt så händer något inom dig. Du ska känna att du mår bra, blir mer positiv och, har du problem på något sätt så ska de försvinna eller vara lättare att hantera.

Jag har testat en massa terapier och utbildat mig i en del av dem.
En del terapier trodde jag att det var min grej och tänkte utbilda mig till terapeut men så blev det en helt annan.
Ett exempel är Medicinsk Qigong. Så mycket positivt som det gav mig och min kropp!

Jag gick två kurser och skickade efter ansökan till Qigongterapeut. Men när jag läste igenom ansökningshandlingarna sa min kropp hela tiden: Nej, nej, nej.
Av en slump hamnade jag i en Reikihealingkurs. Det sa klick direkt, jag gick fler och sedan utbildade jag mig till Reiki Master. Det tog totalt 2 år.

HoroskopJag började studera astrologi 1995 och gick en utbildning i Astrologisk Psykologi mellan 2005 – 2010. Sedan fortsätter jag själv att lära mig mer inom området.

Numerologi har jag hållit på med ungefär lika länge som astrologin.

Utbildningen till regressionsterapeut gick jag för att min första regression lärde mig hur mycket i det här livet som har sin förklaring i tidigare liv.

Under 2007 utbildade jag mig till Andlig och medial vägledare för att hantera och förstå mina upplevelser allt sedan barndomen. Jag lärde känna och jobba med mina guider. En Ärkeängel och en Elohim ingick i teamet.

2011 genomgick jag en Auratransformation och utbildade mig till Auraförmedlare. Det blev en kraftig medvetandeexpansion och jag fick verkligen bli medveten om min fysiska kropp och min egen energi.

2013 gick jag grundkurs och fortsättningskurs i Four Element Profile

2017 valde jag att avlägsna initieringarna från Auratransformationen och det tillägg jag fått vid utbildningen till Auraförmedlare. Det blev ännu ett språng i min andliga utveckling. De andliga kontakterna försvann i och med Auratransformationen men de kom nu tillbaka med förnyad kraft. Jag kunde nu återuppta mina astralresor och fick initieringar på höga plan.

2017, två veckor efter mitt nya andliga liv, fick jag tillgång till en mycket kraftfull healing som jag döpt till Stjärnchakrahealing då den här förankrad i Stjärnchakrat i en hög dimension.

Jag har aldrig känt att jag tagit fel väg varken i det fysiska eller andliga livet, alla val har medfört erfarenheter som jag har haft nytta av efteråt. Det finns alltså ingen “fel” väg och alla måste välja sin egen väg. De motton jag gått efter om jag varit tveksam är att om metoden är skadlig eller begränsande för någon, inklusive mig själv, då har jag avstått från att välja den vägen.

Vad har du provat? 
Skriv gärna och berätta på facebook eller i ett e-postmeddelande till lena.ellingsson@lenaellingsson.se

 

Vill du läsa mer om det jag nämnt här? Mer info finns på följande sidor:
Astrologi: www.yourastrocoach.com
Numerologi: www.yournumerolog.com
Regressionsterapi: www.yourpastlifecoach.com
Vägledande samtal med andlig touch: www.lenaellingsson.se
Stjärnchakrahealing: www.innersource.se

 

 

 

 


Spread the love