Vilka talanger har du?

Spread the love

Känner du till alla dina sidor? Är du medveten om vilka talanger du har?

Vi är alla mångfacetterade personligheter. Dina ande-energier är mest tydliga i ditt inre som talar ditt hjärtas sanning. Men det är inte säkert att andra kan se och uppfatta vem du verkligen är. De kan uppfatta dig som något helt annat.

Diamondheart250
Vilka talanger har du?

Din sammansatta personlighet är lätt att hitta i både Astrologi och Numerologi. I Astrologin visar sig din personlighet i ditt horoskop. I Numerologin visar sig din personlighet i ditt, som jag kallar det, numeroskop. Med många års erfarenhet kan jag ge en sammanfattning från ditt horoskop och/eller ditt numeroskop på bara 30 minuters vägledning via skype, telefon eller vid ett personligt möte. En timmes vägledning ger ännu mer detaljer.

Ibland kan en vägledning hos mig innebära fokus på ditt liv just nu. Kanske står du vid ett vägskäl och vet inte vilken väg du ska välja. Vilket alternativ är bäst? Jag har ett antal kurser och anställningar bakom mig och en livserfarenhet som gör att jag kan sätta mig in i flertalet livsproblem. Jag kan redogöra för ett antal olika typer av strategier för att komma ur problem, jag har testat många och vet vad som funkat för mig.

Attraktionslagen är till stor hjälp när man hamnat vid ett vägskäl. Genom att fokusera på det positiva och låta det negativa rinna av så mycket som möjligt kan det bara gå åt rätt håll.

Har du ett eller flera alternativ och vet inte vilket som är bäst?

Boka tid för vägledning och vi tittar på vad de olika alternativen innebär för dig utifrån dina talanger och svårigheter.

BlueDiamond250 Det ska gå lätt och vara roligt. Beroende på dina talanger är vissa alternativ bättre än andra. Ditt horoskop och ditt numeroskop berättar mycket om dig och dina förutsättningar. Jag förser dig med fakta och inspiration, du väljer sedan din väg.

Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source

Mer om Astrologi hittar du här: YourAstrocoach.com
Mer om Numerologi hittar du här: YourNumerolog.com


Spread the love