Från mörker till ljus

Spread the love

Vi går en fantastisk framtid till mötes. Vi går från mörker till ljus. Jag är så glad över att få vara här i den här väldigt speciella tiden. Det stora skiftet. Uppstigningen. Fritagningen. Början till paradiset på Jorden.

Den tid vi lever i nu är extrem av två anledningar.

Den första anledningen
Frekvensen ökar, stadigt, och vi ska ta med oss vår fysiska kropp upp i frekvens. Från 3D, genom 4D upp till 5D. Det har aldrig skett någon annanstans, på någon annan planet. Därför är det så många från andra planeter på plats runt Jorden för att observera. Vi människor känner ofta av effekterna av frekvenshöjningen genom det vi kallar uppstigningssymptom.

Men vi kan också kalla det för nedstigning för egentligen ”tar vi ner” högre energier i vår fysiska kropp. Det här är en anledning till att vi behöver vårda vår fysiska kropp och ALLA våra chakran, även de lägre. Vi kan inte bara utveckla de övre, för att förbättra och utveckla vår andliga sida, vi måste ha en balans. De nedre chakrana har med vår fysiska överlevnad och gruppens fortlevnad att göra.

Den andra anledningen
Den andra anledningen till att tiden vi lever i är extrem är att vi också genomgår ett stort skifte i hur vi ska leva rent praktiskt, hur ekonomin, samhället, landet och världen ska styras. Här pågår ett krig, det tredje världskriget, mellan djupa staten/de svarta hattarna (det gamla hierarktiska sättet) och Jordalliansen/de vita hattarna (det nya gemensamma sättet). Kriget sker inte på fysiska slagfält, det sker genom information.

Att skriva om ljuset är underbart
Jag älskar att skriva om mina upplevelser med mina guider och vara i högre frekvenser och dimensioner. Men då vi lever i en dualistisk värld finns det också mörker. Det går inte leva fullt ut om man försöker ignorera hälften av verkligheten. Jag har börjat få kommentarer om att jag ska sprida ljuset, inte mörker, när jag skriver om och delar vad andra skrivit som beskriver vad vi levt i och vad som händer nu. Jag gissar att de som kommenterar på det viset är inte insatta i vad vi varit i. Om vi inte vet det, förstår vi inte vad det är som händer. Då är det lätt att bli förvirrad och rädd. Vi är i ett stort skifte nu, vi går från mörker till ljus och mycket av mörkret blir nu synligt. Det går inte blunda för det längre. För att rensa bort det behöver det komma upp till ytan, noteras, exponeras och sedan se till att det aldrig får bli så igen. Det du inte vet är väldigt svårt att hantera. Det du vet, kan du göra något åt.

Reptilerna och de onda grå är borta

Alla onda utomjordingar, som varit här och livnärt sig både fysiskt och psykiskt på oss, är borta tack vare våra stjärnvänner och stjärnfamiljer som offrat sina liv för att hjälpa oss bli kvitt dem. Explosioner och översvämningar världen över har ofta varit förstörelse av tunnlar där de här utomjordingarna varit. Det som sker nu är att de människor som brukar kallas djupa staten eller de svarta hattarna ska avlägsnas och de ska vi ta hand om på egen hand (de vita hattarna jobbar verkligen på, det kan jag lova). Våra stjärnvänner och familjer (Galaktiska Federationen och dess allierade som Ashtar Command) lägger sig inte i planetariska inre angelägenheter. (Du som är bekant med Star Trek känner till deras Prime Directive – att inte störa den naturliga utvecklingen på en planet. Det kommer från Galaktiska Federationen. Gene Roddenderry, upphovsmannen till Star Trek, hade kontakt med dem.)

Fler ljusarbetare är inkarnerade nu
I dessa tider är vi extra många ljusarbetare som har inkarnerat i en fysisk kropp och en del har inkarnerat med mer bibehållet ljus bara för att sprida den via sin fysiska kropp. Andra känner ett tydligt kall och vill göra något speciellt. Jag är en av dem. Jag älskar att kunna hjälpa andra att förstå vem de är och hur de kan få kontakt med sin egen inre visdom.

Det är stökigt medan nedmonteringen av det gamla systemet pågår
Nu i övergången till den nya värld vi ska leva i, när djupa staten tas ner, är det väldigt stökigt. Mycket kan verka väldigt konstigt och oroväckande men om man vet vad som händer är det lättare att hantera. För att förstå vad som händer och varför, behöver man vara medveten om vad vi har levt i för värld. Det är dags att vakna.

Ljuset har redan vunnit, djupa staten har tvingats ner på knä
De vita hattarna insåg att de hade två val när de väl hade samlat alla bevis för att på laglig väg störta den djupa staten i hela världen.

1
Ta över allt officiellt – snabbt och effektivt – och riskera att Jordens befolkning hamnar i chock och tror att en global statskupp genomförs.

2
Låta djupa statens planer fortgå – med reducerad kraft och forcerad hastighet – för att låta folk inse själva vad som pågått i åratal, hur lurade vi varit och hur korrupt världen har varit, att ett fåtal har skott sig på alla andra. Det här innebär med andra ord att se till att folket vaknar till sanningen.

De vita hattarna valde det andra alternativet. Så det blev en väldig censur (vilket Sverige alltid har haft, mer än andra länder), media trappade upp sin propaganda mot likasinnade och vinklade sanningen och ”pandemin” var ett faktum. Helt enligt den djupa statens planer.

Jag vaknade till vad som pågått och pågår våren 2020
Jag ramlade över några konstiga saker tidigt våren 2020 och jag trodde inte det var sant. Så jag började forska. Jag blev mer och mer förvånad och förskräckt. Jag trodde inte det var möjligt så jag fortsatte att forska. Vissa kvällar grät jag mig till söms, inte bara för att min kära make plötsligt gick över till andevärlden november 2019 utan också över mänsklighetens ondska. Sverige var heller inte så fantastiskt som jag trott, inte alls det bästa biståndslandet i världen.

Det här är en del av det jag fann starka bevis för:
1 miljon barn i världen försvinner varje år till trafficking, pedofili, sataniska riter och handel med kroppsdelar. Det sker mest i Afrika, andra fattiga länder och där stora katastrofer skett – i skuggan av s k hjälporganisationer (t ex Clinton Foundation och Haiti) men också i vårt land. Det kom en våg med ensamkommande flyktingbarn till Sverige för ett antal år sedan. Många klev i land men alla blev inte omhändertagna av samhället – de försvann.

En del delstater i USA försökte få igenom en lag att det var tillåtet att få abort upp till 24 månader efter födseln dvs fram till barnet var 2 år gammal

Skolorna började förvirra barnen och sa att de kunde välja om de ville vara pojkar eller flickor eller någonstans mitt emellan

Flera svenska storföretag har medverkat till krig, mord, kidnappning, mutor, valfusk mm

Två av tre av världens oftast och högst bötfälda företag i mutskandaler är svenska (Ericsson och Telia)

Det svenska rättssystemet är uppbyggt för att skydda staten och storföretag på bekostnad av befolkningen (vårt rättssystem är en nordisk variant av kontinentaleuropeisk rättsordning, även kallad inkvisitoriskt system)

New world order har pågått i princip sedan andra världskriget och slutförandet av the great reset  – deras nya ekonomiska system som Schwab och Magdalena Andersson pratar om (”äg ingenting och var lycklig”) – började med plandemin.

(För mer detaljer kring skillnaden mellan djupa statens “the great reset” och de vita hattarnas QFS – Quantum Financial System (Nesara/Gesara) se här.)

Pandemin skapades för att få små och mellanstora företag att gå omkull när de stängde ner land efter land.

Men jag fann också att:

Trump ingår i de vita hattarna
När Trump (som är med i gruppen som kallas de vita hattarna) blev president 2016 skapade han flera Executive orders för att stoppa djupa staten. Ett var att beslagta alla tillgångar för alla som på något sätt direkt eller indirekt varit involverad, ekonomiskt eller praktiskt, i brott mot mänskligheten (trafficking, pedofili, våldtäkt, kidnappning, krig, mord och liknande).

Det innebar att 2018 fråntogs Vatikanen, City of London (det engelska kungahuset) och Washington DC (som är en egen stat) sin makt över mänskligheten. Han sa också ”A Storm is coming” – En Storm är på väg.

Biden är endast president över Washington DC
När Biden ”vann” valet i november 2020 – genom massivt valfusk med flera länder inblandade – hade Trump redan gett ”makten” över USA till de militärer som bildar större delen av de vita hattarna. Biden leder inte USA, Biden leder Washington DC – som är en egen stat. De lagar och executive orders han skriver gäller inte i USA.

Ukraina och Putin

Ukraina är ett land rikt på naturresurser och har exploaterats av utländska, även svenska, intressen i åratal, speciellt sedan de blev fristående från Ryssland. Men ingenting har kommit befolkningen till godo. De har utarmats och svälter. Regeringen infiltrerades, de har betalat svältande unga flickor att föda barn som använts till trafficking, sataniska riter och organhandel. NATO etablerade baser där. Kemiska laboratorium har byggts upp och virus har forskats fram, bland annat ett som varit på tapeten i över två år. Extremister, också kallade neonazister, har byggt upp miliser och infiltrerat regeringen, börjat ta fram kärnvapen och använt de som är bosatta närmast gränsen till Ryssland som övningsobjekt vid skjutövningar. Det har varit massmord på befolkningen. Putin – som hör och häpna – ingår i gruppen de vita hattarna har i flera år påpekat och varnat för att NATO etablerat sig så nära gränsen trots gammal överenskommelse att inte göra det. Putin gav upp och gick in i Ukraina för att rädda befolkningen, eliminera neonazisterna, ta bort biolabben och det militära hotet mot Ryssland. De krigsbrott som skylls på ryssarna har till största delen utförts av den ukrainska militären/neonazisterna.

Ryssland har redan infört QFS, de är självförsörjande – vilket alla länder på Jorden kommer att bli när Stormen är över – och i princip inga sanktioner mot Ryssland har påverkat dem negativt. Det är vi andra som har påverkats negativt av egna sanktioner.

Djupa statens utarmande politik
Allt som skylls på Putin: prishöjningar, ”brist” på bränsle, mat osv är bara lögner. Lögner som djupa staten har diktat upp. Under många år har många länders självförsörjande förmåga förstörts för att bli så sårbara som möjligt när det här scenariot skulle spelas upp. Se bara i Sverige. Mjölk- och köttbönder har fått lägga ner för de kan inte konkurrera med importerad mjölk och kött från utlandet. Hur kan en ost från Nya Zeeland vara billigare än en ost tillverkad lokalt i Sverige? Hur kan kött från Sydamerika vara billigare än kött från bönder eller skogen i Sverige?

Det som är typiskt för djupa staten är att de anklagar ”konspirationsteoretiker” att göra det de själva gör. Läkare och forskare som ser igenom ”pandemin” har avskedats, smutskastats och en del till och med mördats medan lekmän och de som tjänat på det hela har förts fram som experter i media (t ex Fauci). Nu visar det sig om och om igen att det som kallats konspirationsteorier faktiskt är sanning.

Vi är nu inne i slutskedet av de planer djupa staten hade. Det Trump kallade ”Stormen” innebär att när alla världens länders korrupta regeringar och storföretag faller kommer militären – den militär som lyder under de vita hattarna – att ta över. Det är nödvändigt för att hålla ordning så att inte utagerande personer går till anfall mot skyldiga eller oskyldiga till allt vi har varit utsatta för. Det kan faktiskt vara så att vi redan lyder under de vita hattarnas militär i hela världen, det är bara inte officiellt ännu.

Djupa staten ställs inför rätta
Nästan alla som är skyldiga till brott mot mänskligheten har tagits om hand. Guantanamobasen har byggts ut och det finns även anläggningar på Grönland dit personer har förts. Det har skett och pågår militära rättegångar mot dem och alla domar verkställs direkt. Om de blir dömda till döden får de välja mellan hängning, arkebusering och giftinjektion. Officiellt har de dött av sjukdom eller olycka. I framtiden kommer vi att få veta mer.

Hur är det då i Sverige?

Här finns ett par familjer som äger storföretag och de har i princip styrt landet i många år. De här företagen befinner sig i de flesta branscher: krigsindustrin, telekom, läkemedelsindustrin m fl. De har också utfört flera brott mot mänskligheten i flera länder och de har tagits över av de vita hattarna. Då de här företagen i princip styrt landet är det troligt att även Sverige som land har tagits över. Romstadgan är förmodligen borttagen och då är det common law som gäller i vårt land – inte vårt svenska inkvisitoriska system.

Är vi en suverän stat eller är vi under ockupation?

Här kommer något att fundera över:


Tidigare tog det minst 10 år att gå med i Nato. Nu har det gått endast några månader för Finland och Sverige att ”gå med” i Nato? Är det pga “ökad hotbild” eller är det ett spel för gallerierna?

Varför har stora amerikanska krigsfartyg gått ända in i Stockholms stad, lagt till vid bryggan vid Kaknästornet? (USS Forrest Sherman i mars 2022, USS Arlington augusti 2022).

Det politiska systemet styrs av storföretagen. För att kunna etablera sig som ett politiskt parti och som politiker måste du godkänna och godkännas av systemet. Finns det då något politiskt parti som är för folket, i eller utanför riksdagen?

Om vi inte är en suverän stat, kan vi då ha val till regering och riksdag, landsting och kommun?

Vi har strålande tider att se fram emot
Vi lever i extrema, fantastiska och unika tider och vi går mot en strålande framtid för gemene man. Det kommer bara att vara stökigt ett tag till, nedmonteringen av det gamla systemet pågår. Vi behöver vakna och inse vad vi har varit inne i för typ av system och vad som händer nu. Då blir det lättare att hantera alla avslöjanden som kommer. Som tur är kommer vi bara att få veta kanske 40% av allt det hemska som de har utsatt oss för, det är nog otäckt och skrämmande som det är. Nästa år blir ett tydligt uppbyggnadsår. Vi ska bli ett självförsörjande land med egen valuta och kunna ta hand om oss själva lokalt. Vårt politiska system försvinner och vi ”anställer” verkställare till det som behöver åtgärdas. Om de inte sköter jobbet kan de lätt bytas ut, vi behöver inte vänta 4 år för att göra det. Vi kommer att på sikt var och en behöva jobba kanske 3 timmar var i veckan för att fixa det vi behöver för att leva och har därefter tid och ork att syssla med det vi verkligen vill. Vi kommer äntligen att få livskvalitet som gör skäl för namnet.

Det här är min sanning

Ta nu inte allt jag skrivit här för din sanning. Gör din egen research.
Om du inte orkar forska, don’t shoot the messenger.

Var jag hittat min sanning
Charlie Ward, Simon Parks, Tarot by Janine, Michelle Fielding, Jean-Claude Beyond Mystic, Mark Attwodd, Catherine Edwards, Nicholas Veniamin, Cornelia Unfiltred, Charlotta Rexmark, Elena Danaan, Michael Salla, Esoteric Atlantic, Mel K, Lorie Ladd, Alex Collier för att nämna några.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love