Nu rasar systemet

Spread the love

Nu rasar systemet för makten utgår inte från folket.

Allt måste falla och röjas bort så att vi kan bygga upp det nya systemet, ett system där makten utgår från folket.

I det här långa inlägget berättar jag om

The Great Reset – globalisternas nya system
QFS – Nesara/Gesara – systemet för folket
Jordalliansen
Nu rasar systemet
Är Sverige så bra som vi trott?
Det politiska systemet
Det finansiella systemet – bankerna och pengarna
Sjukvårdssystemet
Utbildningssystemet
Rättssystemet
The best is yet to come

Allt som jag har skrivit här är utifrån min förståelse av den forskning jag påbörjade våren 2020. Det här är min uppfattning och sanning men den kanske inte är din. Men förhoppningsvis blir du nyfiken och börjar forska på egen hand.

Hela samhällsstrukturen är falsk. Makten utgår inte från folket, makten utgår inte från politikerna heller, den kommer från dem som inte vill synas. De verkar genom ett fåtal stora företag, organisationer och familjer.

Follow the money – följ pengarna – är ett talesätt som verkligen stämmer. Om vi följer pengarna, i det system som vårt samhälle är uppbyggt av, finner vi att pengarna kommer från ett litet antal storföretag och några få familjer. De – vi kan kalla dem eliten – styr genom mutor och hot. De styr även organisationer som FN, WHO, WEF (World Economic Forum), Bilderbergsgruppen osv.

Men nu är deras tid ute. De har byggt sin struktur på lös sand, de har byggt ett högt korthus som inte tål minsta vind. Vinden som kommer är från 5D och det som inte håller för de frekvenserna är dömda att försvinna.

The Great Reset

De som har styrt har vetat att deras system kommer att falla så de har skapat ett eget nytt system, The Great Reset, och WEF (Klaus Schwab) och Magdalena Andersson pratar varmt om det. Mottot är ”du kommer inte att äga någonting och vara lycklig”. Genom att skapa ett virus, inbilla en hel värld att den är livsfarlig och stänga ner länderna har ett stort antal människor fått gå från hus och hem pga att de inte kunnat jobba, få lön och betala huslånen. Eliten har tagit över mer och mer resurser och fasta tillgångar. Fler människor har blivit beroende av systemet.

The Great Reset innebär en fantastisk lösning – för eliten. Du får fri energi, något som liknar medborgarlön, billig bostad, överkomliga matpriser om du uppfyller villkoren. Villkoren är typ: ät den giftiga maten och vattnet vi ger er tillgång till, ta alla sprutor och piller vi bestämmer att du ska ta samt jobba alla timmar vi säger åt dig att jobba på ett specifikt ställe.

Vill vi ha det så här?
Inte jag i alla fall.
Vad kan vi göra då?

QFS – Nesara/Gesara

Som tur är har Jordalliansen redan ett nytt system för oss. Huvudstrukturen är redan klart och de delar som ingår i det är delvis klart. Det är meningen att vi, folket, ska vara med och bygga upp det. Det här systemet kallas QFS eller Nesara/Gesara. Djupa staten har stoppat införandet tidigare men den här gången kommer de inte att lyckas.

QFS innehåller liknande positiva saker som the great reset men är utan krav. Läs mer om QFS – Nesara/Gesara och de tidigare försöken att införa systemet i detalj här.

Jordalliansen
Jordalliansen består av ett antal militärer världen över, några världsledare och Galaktiska Federationen av Världar GFW (utomjordiska individer från olika planeter och stjärnsystem som jobbar för fred). Jordalliansen bildades av John F. Kennedy men då han blev mördad av djupa staten gick Jordalliansen ”under jord” och bidade sin tid. De började samla bevis mot djupa staten och försökte införa Nesara/Gesara 11 september 2001 men djupa staten iscensatte en katastrof, någon timme innan det skulle offentliggöras, för att undanröja det hotet mot dem. GFW har hjälpt till att eliminera och avlägsna alla utomjordiska varelser som styrt djupa staten. GFW kan inte hjälpa till med att lösa problem mellan länder, det anses som en planets interna angelägenheter. (Jämför Star Treks Prime Directive som kommer från GFW.)

Nu rasar systemet


Det gamla systemet rasar nu. Vi kommer de närmaste månaderna att få se hur det gamla systemet faller. Bokstavligen. Allt måste falla och röjas bort så att vi kan bygga upp det nya systemet, ett system där makten utgår från folket.

Rivningen har förberetts och påbörjats bakom kulisserna för flera år sedan. Den synliga raseringen kommer igång när signalen kommer och signalen är meddelandet om att drottningen av England (som faktiskt var i toppen av djupa staten) har dött. Nu kommer en tid som verkar väldigt kaotisk och kanske kommer vi att upptäcka att vi inte kommer åt våra pengar på banken. Men det är kortvarigt för det nya systemet är redan klart och ska bara kopplas in så snart det gamla är borta. Om det blir problem så får vi hjälpas åt med mat och annat. När det nya systemet är igång kan vi upptäcka att vi har mer på kontot än vi hade förut och våra lån är avskrivna pga att det gamla systemet använde flera olagliga sätt att kräva oss på pengar. När rivningsfasen är över kommer uppbyggnadsfasen. Nästa år 2023 är ett riktigt uppbyggnadsår med många nya saker på ingång.

Är Sverige så bra som vi trott?


Men varför fungerade inte det gamla systemet i Sverige?
Vi är ju världens mest demokratiska land i världen? Eller är vi inte?

Nej, vi har alla blivit förda bakom ljuset.

Vi kanske inte ens är ett land utan ett företag. Sverige är registrerat i USA som ”Sweden, Kingdom of” och har ett företagsregistreringsnummer. Kan ett företag stifta lagar för ett helt land?

Sverige är kanske det minst byråkratiska landet i världen men samtidigt har vi kanske de största bovarna. Går det att skilja Sverige från konstellationen Wallenberg – Ericsson – ABB. Hur kan det komma sig att på världens topp tre-lista över företag som fått böta mest för korruption är Ericsson och Telia? Ta Ericsson till exempel. De har kontroll över det digitala nätet i över 180 länder. I Sverige finns huvudservrarna för CIA, Amazon, Facebook, osv. Senaste gången de fick böta, 1 miljard, tog dessutom USAs finansdepartement över Ericsson i tre år. Övertagandet pågår än för beslutet har förlängts. Om nu Ericsson = Sverige, innebär det att USA styr även Sverige? Är det därför det är amerikanska krigsfartyg i Stockholm och amerikanska militärer övar med svensk militär? Jag har förstått att NATO existerar inte längre. Om NATO är nedmonterad, vad är då det här? Styrkedemonstration för Ryssland och Putin? Putin är ju med i Jordalliansen och har gått in i Ukraina för att rädda befolkningen och framtida hot från djupa staten som härjat där i flera år.

Jag har lyssnat på Cornelia Unfiltred. Cornelia har bakgrund i både den politiska och finansiella världen och är en undersökande journalist som nyligen fick sin youtube-kanal helt raderad men hon finns på rumble. Hon beskriver en hel del om Sverige, världen och det gamla systemet som styrs av eliten och som även kan kallas djupa staten – de svarta hattarna.

Här är länken till Cornelia Unfiltered på rumble.

Det politiska systemet


Det politiska systemet är helt styrt av djupa staten. Det spelar ingen roll vilket parti eller partikonstellation som sitter i riksdag och regering, det är inte de som fattar besluten. Det politiska systemet godkänner alla partier – även de nya – och de som registrerar sig som politiker godkänner systemet.

Om inte makten utgår från folket – eller politikerna – är det då någon idé att rösta vart fjärde år?
Eller är valet bara en charad för att invagga folket i tron att de har något att säga till om?

Det finansiella systemet


Det finansiella systemet – bankerna och penningssytemet – är helt styrt av djupa staten. I flera decennier nu har bankerna kunnat ”uppfinna” pengar ur tomma intet för vi har ingen guldmyntfot länger – en resurs som motsvarar värdet av de pengar som rör sig ute i samhället. Sverige gick ifrån guldmyntfoten 1914 (den infördes en kort tid mellan världskrigen) efter att USA infört federal reserve 1913. Federal reserve var en skapelse av den djupa staten för att kontrollera bankerna.

Det finansiella systemet som vi har haft sedan dess innebär att om du går till banken och vill låna pengar måste du först och främst uppvisa någon form av säkerhet. När du sedan blir beviljad lånet får du betala tillbaka det med ränta. Om du klarar det har du betalat tillbaka betydligt mer än du lånade. Om du inte klarar det tar de din säkerhet.

Pengarna vi har på banken är inga riktiga pengar, det är bara siffror i cyberrymden. Om alla skulle gå till banken och försöka ta ut alla sina pengar skulle banken få stänga ganska snabbt för de har inte fysiska pengar i den omfattningen. Massor av våra pengar finns egentligen inte. Så här kan man inte fortsätta hur länge som helst, därför systemet faller.

Sjukvårdssystemet

Sjukvårdssystemet är styrt av läkemedelsindustrin som styrs av djupa staten. Djupa staten styr även läkar- och sjuksköterskeutbildningarna världen över. De vill inte att vi ska bli helt friska, då kan vi inte vara kunder till läkemedelsbolagen. Om vi inte är småsjuka hela tiden måste de göra oss det med hjälp av gifter i maten, luften och s k vacciner. De biverkningar vi får, på kort- eller lång sikt, skapar möjligheter för dem att sälja mediciner till oss. Vår sjukvård är experter på kirurgi och förgiftning, men inte läkning.

Som barn var jag medveten om att vi bor på en planet där vi har allt vi behöver i naturen, mat och medicin. Med stigande ålder började diagnoserna hopas och jag har valsat runt i vården och bara blivit sämre. Det var när jag tog tag i min läkningsprocess själv som jag började ta mig upp.

I framtiden kommer vi att få fri vård, tillgång till mediciner och tekniker som djupa staten haft tillgång till själva i över 50 år. Många av de sjukdomar vi dras med nu kan botas, lemmar och organ som saknas kan återskapas. De tekniker som nu kallas alternativ vård och hokus pokus (homeopati, örtmedicin, aromaterapi, frekvensmedicin och healing) kommer att få sin upprättelse.

Utbildningssystemet

Utbildningssystemet är uppbyggt för att lära barn och ungdomar att tjäna staten, inte följa sina egna drömmar. Allmän skolgång kom till för att djupa staten skulle få ta makten över barnen och familjen. När jag var liten och när mina föräldrar var små räckte en lön att klara en familjs behov. Då skapade djupa staten ”kvinnans frigörelse” för att få en anledning att dölja det verkliga målet – sköta barnens uppfostran.

Vad är det allra viktigaste att lära sig?
Vilka krig som pågick i och omkring Sverige under medeltiden eller hur man odlar mat och hittar ätbara växter i naturen?

Det är dags att vi får bli en familj igen. Kanske till och med en fler-generationsfamilj. Det fungerade bra under jordbrukssamhället. Barnen togs om hand av far- och morföräldrar medan mamma och pappa arbetade med djuren och jordbruket. Far- och morföräldrarna hade mest erfarenhet av livet och kunde vidarebefordra sin visdom till barnen.

Rättssystemet

Rättssystemet är uppbyggt för att skydda storföretagen och staten – inte den enskilda människan. I Sverige är det dessutom så att offret står med bevisbördan. Gärningspersonen döms inte om det inte utan tvivel kan bevisas att den gjort det den anklagas för. Egendomsbrott döms hårdare än skador på en människa eller ett djur. Barn och kvinnor har i princip inga stora möjligheter att få rätt mot en gärningsperson som ofta är en man. Det finns flera bevis på att kvinnor och flickor blivit gruppvåldtagna och rejält misshandlade och fast det finns vittnen och bevis blir männen ofta frikända av olika anledningar och får dessutom höga skadestånd – högre än offren – för att de var frihetsberövade under häktning och rättegång. Det här beror till stor del på att djupa staten har en stor lönande verksamhet i människohandel och pedofili. Det försvinner 800 000 barn världen över varje år. Containerfartyget som ”fastnade” i Suez-kanalen för några år sedan hade containrar med massförstörelsevapen och människor – både barn och vuxna. Tre fjärdedelar av dem var döda när de som lossade fartyget kom fram till deras containrar.

Media ägs till största delen av ett fåtal personer som alla ingår i djupa staten. De här personerna styr vad som sägs i tv, radio och trycks i tidningar.

En hel del av det här kommer fram nu när systemet faller. Det är flera hundra tusen människor som medvetet eller omedvetet jobbat för systemet och de kommer att ställas till svars. Det kommer att vara kändisar bland dem från politik, film- och musikvärlden, världsledare och kungligheter. De vi trodde gjorde gott har gjort ofantliga brott mot mänskligheten.

The best is yet to come

Vi lever i en fantastisk tid. Den här tiden har det skrivits om i många gamla skrifter för det är flera tidsåldrar som avslutas på samma gång. Det är inte alla förunnade att få vara med om övergången som är unik, inte bara i mänsklighetens historia utan även i vår galax OCH vårt universum.

För första gången ska vi ta med oss vår fysiska kropp upp i frekvens, från tredje dimensionen (3D), genom 4D till 5D. Det är därför det är så många på besök runt vår planet. En del av dem – Galaktiska Federationen av Världar som ingår i Jordalliansen – är här för att hjälpa oss bli av med den onda utomjordiska inblandningen i djupa staten. De andra är här för att observera, lära sig av våra framgångar och misstag i övergången från 3D till 5D, från det gamla toppstyrda systemet till det nya 5D, ett system som utgår från folket och hjärtat.

I 5D lever vi längre, vi blir sällan sjuka och på sikt kommer vi inte att behöva något pengasystem. Låt oss hjälpas åt att ta oss igenom rivningsfasen av det gamla sättet att leva, som kommer att bli lite omtumlande, och uppbyggnadsfasen av det nya, som vi kommer att få vara med om att styra. Vi kommer att ha personer som överser att det vi bestämmer att vi vill ha blir gjort men vi kommer aldrig mer ha någon som kan styra och ställa över våra liv. Vi kanske inte kommer att ha länder på det sätt som nu men det får framtiden utvisa.

Nu ska vi försöka vara i nuet så mycket som möjligt, uppleva den här tiden som aldrig kommer att upprepas någonstans någon gång och se ljust på framtiden.

Tillsammans.

I fred och harmoni.

The best is yet to come

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love