Lena Ellingsson till Kalix

Spread the love

Lena Ellingsson och Inner Source åker till Kalix och en Må Bra dag.

HandJorden

Nu ska jag ut på turné. Så spännande det ska bli. Även om jag jobbar mycket via dator, skype och telefon är det viktigt med möten direkt med kunder och intresserade. 

Den 7 september befinner jag mig i Kalix. Jag är med på Må Bra dagen på Folkets Hus. Här kommer en länk

Må Bra dagen i Kalix 7 september

 

Där kommer jag att ha 30 minuters prova-på och det går att välja mellan sitt födelsehoroskop eller sina numerologiska siffror.

Jag informerar om mina livsvägledande samtalstjänster som man kan komplettera med Astrologi, Numerologi, Regressionsterapi och AuraTransformation. En e-kurs i Astrologi för nybörjare har jag för närvarande kampanjpriser på. Dessutom finns det böcker och presentkort till försäljning.

Intresseanmälan till mina tjänster eller helgkurser i Astrologi, Numerologi och till Regressionsterapeut går att lämna. Skulle det bli ett tillräckligt antal intresserade för någon terapi eller kurs kommer jag till Kalix.
Det finns också möjlighet att boka samtal via skype, telefon eller i Umeå.

Ser fram mot en spännande dag i Kalix. Det var länge sen jag var där. 

Hoppas vi ses

 


Spread the love