Kalix 7 september 2013

Så det är därför det händer mig!

Spread the love

Så det är därför det händer mig, sa flera av mina kunder.

Kalixmässa7september2013

Vilken härlig mäss-dag det blev i Kalix lördagen den 7 september. Fast det var strålande sol och runt +20 ute så var det ett stort antal som letat sig till Må Bra dagens mässhall. Tina Törner som föreläsare var nog ett dragplåster också.

 

Kalix 7 september 2013

Min dag blev över förväntan. Min bokningslista blev snabbt full och jag fick möjlighet att träffa flera härliga människor, prata om deras liv och i vissa fall, problem. Det gensvar jag fick var underbart och många tackade mig för mina ord. Det värmer verkligen och känslan av att jag gör precis det jag ska göra förstärktes.

 

Ett möte minns jag speciellt. När jag skrev in hennes namn i datorn för att få upp hennes horoskop, hajade jag till. Det visade sig att mitt minne stämde. Vi hade mötts för ca 13 år sedan när hon la tarot-kort för mig och sagt att jag skulle flytta. Det stämde väldigt bra för strax efteråt flyttade jag till Umeå.

 

Agneta I Kalix 7 sept 2013

Min vän och kollega Agneta Isaksson, www.IBS-skola.se, hade tipsat mig om mässan och låtit mig sova över hos henne för att vi tillsammans skulle åka till Kalix. Det tackar jag för. Vid hennes bord var det aldrig tomt under dagen vilket jag inte är förvånad över. Hennes kunskap om magproblem samt kreativitet att skapa en spännande monter inbjöd många till att besöka henne.

Tack alla härliga människor i Kalix för denna dag. Bli gärna vän med mig på facebook och titta in på mina hemsidor för mer information om mina tjänster. Min samlingssida www.lenaellingsson.se har länkar till alla. Där finns också möjlighet att skriva upp sig för gratis nyhetsbrev om personlig utveckling.

En del av er uttryckte en önskan om att jag skulle komma fler gånger. Det gör jag gärna. Hör av er så försöker vi ordna något.

Hoppas vi ses fler gånger.

Med förhoppning om en fortsatt vacker och varm höst.

 


Spread the love