Lena Ellingsson till Lycksele och FeelGoodmässan

Spread the love

Lena Ellingsson och Inner Source åker till Lycksele och FeelGoodmässan.

Nu fortsätter min turné. Det här är så spännande. Den här gången åker jag till Lycksele och FeelGoodmässan. Kalix var en framgång, där fick jag träffa många spännande och intresserade människor. Hoppas det blir minst lika roligt i Lycksele.

Lördagen den 21 september befinner jag mig i Lycksele. Jag är med på FeelGoodmässan MB Sporthallen. Här kommer en länk

feelgoodFeelGood-mässan i Lycksele lördag den 21 september kl. 11-15

 

Där kommer jag att ha 20 minuters prova-på och det går att välja mellan sitt födelsehoroskop eller sina numerologiska siffror. Eller så kan vi kombinera dem.

 

 

Jag informerar om mina livsvägledande samtalstjänster som kan kompletteras med Astrologi, Numerologi, Regressionsterapi och AuraTransformation. Jag informerar också om mina olika kurser, bl a till Regressionsterapeut och e-kurs i Astrologi. Dessutom finns det böcker och presentkort till försäljning. Det finns också möjlighet att få gratis nyhetsbrev om personlig utveckling.

– Mässpriser under dagen på böcker, e-kurs i Astrologi samt bokning av konsultationer –

Intresseanmälan till mina tjänster eller helgkurser i Astrologi, Numerologi, Självmedvetenhet i den nya tiden och till Regressionsterapeut går att lämna. Skulle det bli ett tillräckligt antal intresserade för någon terapi eller kurs kommer jag till Lycksele.

Det finns också möjlighet att boka samtal via skype, telefon eller i Umeå.

Ser fram mot en spännande dag i Lycksele. 

Vi ses väl?


Spread the love