Vilken dag! Tack Lycksele.

Spread the love

Tack Lycksele för en härlig dag på FeelGood-mässan.

Lena Inner Source i Lycksele

Lördagen bjöd på strålande sol och varmt väder. Ändå letade sig en hel del trevliga människor sig till Mässan och min monter som dagen till ära dekorerats med en “stjärnhimmel”.

Jag fick glädjen att möta flera spännande människor och prata kring deras Numerologiska siffror och horoskop. En del saker fick de bekräftat medan annat var intressanta nyheter. Förhoppningsvis har jag också lyckats ge en del av dem en knuff att verkligen göra det de drömmer om och som deras uppgifter visade, är deras stora talang.

Tiden under mässan var begränsad och alla hann inte besöka mig, men jag finns och kan ta emot för vägledning i Umeå och även via telefon och skype.

Agneta Isaksson IBSskolan i Lycksele

Min mässkompis även denna gång var Agneta Isaksson med sin IBS-skola. Hon hade också många besökare i sin monter och kunde ge en hel del goda råd till personer med magproblem.

Under dagen fick vi även ta del av olika uppvisningar i bl a zumba och hoppreps-akrobatik. Det finns en hel del duktiga tjejer i Lycksele.

Efter dagens slut kunde jag åka hem med min man och son, som haft en trevlig utflykt i Lycksele, matat änder och ätit lunch i Lappkåtan.

Väl mött nya och gamla kunder


Spread the love